Stjal opmærksomheden Naomi Campbell stjal rampelyset i en kjole, der ikke efterlod meget til fantasien

Foto: MEGA
Ved første øjekast ville du ikke tro det. At topmodellen Naomi Campbell i maj 2020 runder det skarpe hjørne. 50 år. 
 
Især ikke hvis du ser, hvad den 49-årige Naomi Campbell bar til sit eget velgørenhedsshow under London Fashion Week lørdag den 14. september 2019.
 
 
Naomi er nemlig ikke bleg for at vise sin yderst velproportionerede krop frem, og det kom især til udtryk, da topmodellen troppede op på den røde løber iført en kjole, der kun skjulte meget få dele af kroppen. 
 
Foto: MEGA
 
Selvom flere andre kendte modeller som Adut Akech, Stella Maxwell og Alexa Chung var at finde til modeshowet, var det Naomi Campbell, der løb med opmærksomheden grundet den opsigtsvækkende 'naked dress'.
 
I 2005 lancerede Naomi Campbell sit eget velgørenhedsshow, Fashion for Relief, der er dedikeret til at forbedre livet for dem, der lever i modgang. De sidste fem år har hun samarbejdet med Red Barnet for at samle penge ind, så børn over hele verden kan få mad, husly og medicinsk behandling. Og det var særligt én bestemt person, der inspirerede topmodellen til at kaste sig ud i det velgørende projekt:
 
"Nelson Mandela har både fungeret som en bedstefar og en hæderlig mentor for mig. Han var min inspiration til at lancere Fashion for Relief. Han sagde altid til mig, at jeg skulle bruge min stemme til at tale om det, som jeg holder af. Til at råbe op og gøre noget,"  skriver Naomi Campbell på sin hjemmeside.
 
 
Psst! Naomi Campbell var bare 15 år, da hendes modelkarriere begyndte, og det betyder, at den snart 50-årige topmodel kan prale af en 35 år lang modelkarriere.
 
Har du lyst til at vide, hvordan flere af de helt store topmodeller blev opdaget? Tag et kig i galleriet nedenfor hvor vi har samlet nogle af dem for dig. 
 

Sådan blev supermodellerne i sin tid opdaget

 

Relaterede artikler