Designsamarbejde NA-KD x Josefine HJ er en designdrøm vi ikke vil vågne fra

Foto: @josefinehj

Content Creator og influencer, Josefine HJ, har endelig bragt sin sans for mode og æstetik ind i en tøjkollektion – og den lever fuldt ud op til vores forventninger!

Josefines første kollektion nogensinde er i samarbejde med svenske NA-KD, som altid er på forkant med tidens trends og tendenser, og er erfaren, når det kommer til at samarbejde med dygtige influencers.

Læs også: Vis mig din taske med Josefine HJ

Josefine har i alt skabt tre kollektioner for NA-KD, som ligeledes vil udkomme af tre omgange. Alle tre kollektioner er skabt ud fra Josefines kærlighed til naturen, og er hver navngivet efter et element: AIR, SEA & EARTH.

Den første kollektion er med inspiration fra naturelementet luft:

"Jeg ønskede at fange luftens kraft, frihed og flow. Hvordan vi føler, når vinden blæser i vores hår, og vi ser skyerne passere forbi os,” fortæller Josefine om kollektionen.

Læs også: Flotte pasteller til foråret

Kollektionen byder på innovative og asymmetriske cut-outs, omfavnende silhuetter og en mild og varm farvepalet. Alle styles er samtidig Josefines personlige favoritter, når det kommer til garderobeklassikere, som både er let anvendelige, men også unikke.

Alle de nye styles er herudover bæredygtige, og er en del af NA-KD Reborn, som har fokus på brug af mere bæredygtige materialer. I den første kollektion består materialerne for eksempel af LENZING ECOVERO, genanvendt polyester og økologisk bomuld.

Læs også: Kendall Jenner er hoppet med på cardigan-trenden

I videoen herunder kan du lære Josefine bedre at kende og høre mere om hendes nye designsamarbejde med NA-KD.

Den første kollektion udkommer den 29. april på NA-KD.com, og du kan skrive dig op lige HER, hvis du ønsker eksklusiv adgang en time før alle andre.

Læs også: Se Guccis nye talkshow med James Corden som vært

Relaterede artikler