Mytheresa løfter sløret for eksklusivt samarbejde med Miu Miu

Foto: PR

Snart vil det være muligt at få fingrene i Miu Mius seneste samarbejde med designer-webshoppen Mytheresa. Samarbejdet mellem det italienske modehus og Mytheresa er resulteret i en capsule-kollektion, der eksklusivt vil være tilgængelig fra den 26. april på Mytheresa.

Kollektionen er svær at komme udenom, da den er fyldt med lyse finurlige blomsterelementer kombineret med Miu Mius girly univers. Som et led i lanceringen af capsule-kollektionen, er der lavet den fineste kampagnefilm skudt i kulissen af en swimmingpool. Synkronsvømning har aldrig været mere chik!

Imens vi venter på lanceringen, har vi fået lov til at snuse til kollektionen ved at dele den skønne kampagnevideo. Se med lige her, hvor capsule-kollektion præsenteres af de fineste to synkronsvømmere i en swimmingpool…

Den eksklusive capsule-kollektion vil være at finde på Mytheresa.com fra den. 16. april 2017. Kollektionens vil indeholde et udvalg af ultrafiminie items, tasker og sko lige til at gå lige til at gå sommeren i møde med.

Vi har i galleriet samlet vores favoritter fra det eksklusive samarbejde… 

Mytheresa løfter sløret for eksklusivt samarbejde med det italienske modehus Miu Miu

Relaterede artikler