Ny kollektion Mytheresa lancerer eksklusiv skokollektion med it-brand, der har Pernille Teisbæk som muse

Foto: Polina Vinogradova

Den luksuriøse webshop Mytheresa er et skattekammer uden lige, når det kommer til at huse lækre designer-brands, og derfor er siden et af vores go-to-sites, når det kommer til online shopping, som vi har rigelig med tid til i disse coronadage. 

Onsdag den 25. marts 2020 er der ekstragod grund til at besøge webshoppen, når de løfter sløret for et eksklusivt samarbejde med sko-brandet Amina Muaddi.

Det luksuriøse brand Amina Muaddi laver smukke og særprægede sko, der er særligt kendt for den specieltformede stilethæl, og både internationale navne som Rihanna og Kendall Jenner og danske ditto som Emili Sindlev er blevet spottet i sko fra tidens p.t. hotteste skobrand.

Foto: @aminamuaddi

Men det er hverken den amerikanske sangerinde eller topmodel, der er valgt som kampagnens ansigt udadtil. Det populære it-brand har nemlig vores egen danske Pernille Teisbæk som muse, og derfor er det hende, der er valgt som kampagnemodel. 

Pernille er med sine 780.000 Instagram-følgere en fremtrædende person indenfor modebranchen både nationalt og internationalt set, og vi er vild med jordansk/rumænske Amina Muaddis valg af muse til kampagnen - der er instrueret og skudt af fotografen Polina Vinogradova i København.

Foto: Polina Vinogradova

Den nye kollektion, der vil blive lanceret på Mytheresa, vil - tro mod brandets legende æstetik - bestå af Muaddis 10 mest succesfulde modeller, der er retænkt i eksklusive farvekombinationer i pulserende nuancer af lyserød, blå og gul med glitter og krystalpynt.

De eksklusive stilarter skaber glamourøse festsko, som vil udgøre et statement til ethvert outfit – og priserne vil spænde fra omkring 4.000 til 7.500 danske kroner – og vil være tilgængelige på webshoppen Mytheresa fra den 25. marts 2020.

Hvis du er nysgerrig på de 10 styles fra Mytheresa x Amina Muaddis-samarbejdet, så har vi samlet de 10 styles i galleriet herunder - find din favorit før Kendall Jenner!

Mytheresa x Amina Muaddi

Relaterede artikler