Samarbejde Mytheresa lancerer eksklusiv julekollektion i samarbejde med anerkendt fransk modedesigner

Foto: Christian Louboutin x Mytheresa

Luksus-webshoppen Mytheresa er en af verdens største online butikker og tilbyder tøj, sko og accessories fra over 200 af verdens mest eftertragtede og omtalte designere – heriblandt Gucci, Balenciaga, Saint Laurent og Valentino.

Nu har webshoppen indgået samarbejde med designeren bag de uundgåelige stiletter med den identificerbare røde sål, og du kan godt glæde dig til at se, hvad de sammen har skabt.

En dag i 1992 følte den franske modedesigner, Christian Louboutin, at én af hans sko manglede lidt power. Han tænkte sig grundigt om og malede så sålen rød med neglelak. 

Egentlig skulle han afprøve nogle flere farver, men da skoen med den røde sål blev så populær på ingen tid, fortsatte han med sin første intuition. 

Læs også: Her er de 10 perfekte festsko

Tro mod sin feminine og elegante æstetik har Christian Louboutin i samarbejde med Mytheresa skabt en minikollektion med otte par sko, der indkapsler hans signaturstilarter i nuancerne sort, hvid, sølv – selvfølgelig med Christian Louboutins ikoniske røde såler.

Den eksklusive julekollektion tager udgangspunkt i at give alle sofistikerede kvinde et par sko, der passer til alle anledninger.

Således er kollektionen sammensat af stiletter betrukket med en sløjfe og pumps, ankelstøvler og sneakers pyntet med skinnende krystaller.

Priserne i julekollektionen starter på 6.000 kr., og du kan allerede nu forkæle dig selv med dit favoritpar lige her.

Se alle par i galleriet herunder og find ud af, hvilke du skal have fingrene i.

Christian Louboutin og Mytheresa

Relaterede artikler