Munthe Exclusive Munthe lancerer mini-kollektion med eksklusive showpieces

Foto: Munthe

Da Naja Munthes modeller skred ned af catwalken og viste mærkets Spring/Summer 2019-kollektion frem, var der flere ting, der sprang i øjnene.

Den danske topmodel Freja Beha Erichsens comeback til den københavnske modeuge var ganske vist en af dem.

Men det var selvfølgelig ikke kun det velkuraterede modelcast, der også talte Nadja Bender og Juliane Grüner, vi lagde mærke til, ligesom at det heller ikke kun var den ’spot on’ styling, som ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein, stod for.

Nej, det var selvfølgelig også en über cool kollektion, der ikke bare bød på velkendte og eminente Munthe-prints, polkaprikker og flæser, men også lædershorts, dyreprint og genialt overtøj.

Freja Beha for Munthe S/S 2019.  Foto: Copenhagen Fashion Week

Freja Beha for Munthe S/S 2019. 

Og lige præcis shorts, dyreprint og overtøj er der kræset ekstra om i Munthe Exclusive, som er den mini-kollektion af eksklusive showpieces, som Munthe netop har lanceret.

Læs også: Naja Munthe: ”Jeg er drevet af ambitionen om at nå længere end det, man som dansker tror, man kan”.

Kollektionen består af fem styles: Tre frakker, en nederdel og et par shots, og fælles for dem alle er, at de har fået eksta lækre detaljer, skønne materialer, og at der generelt er kræset lidt ekstra om stylen.

Munthe Exclusive findes kun i meget begrænset antal og kan kun købes på Munthes egen webshop.

Priserne rangerer mellem 1.199 og 5.499 kroner.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Psst! Scroll løs i galleriet hvor vi har samlet billederne af Munthe Exclusive. Du kan også se, hvordan de var stylet til Munthes Spring/Summer 2019-show!

Munthe lancerer mini-kollektion af eksklusive showpieces

Relaterede artikler