Jubilæum Mulberry fejrer 30-års jubilæum i København - og du er inviteret med!

Foto: PR / Mulberry

Fredag den 9. november til søndag den 11. november 2018 fejrer det engelske modehus Mulberry sit 30-års jubilæum i København. I den anledning afholder de en række forskellige aktiviteter i deres butik på Østergade i indre by, hvor det blandt andet vil være muligt for de besøgende at vinde en lækker præmie.

Til begivenheden vil der blive introduceret 88 limited edition tasker i den populære model ’Amberley Satchel’, som er blevet produceret specielt til lejligheden, og som kun vil blive solgt i butikken i København. Derudover vil de besøgene have mulighed for at vinde en af de smukke tasker, som fås i 4 forskellige versioner med indvendigt ruskind i henholdsvis blå, orange, lyserød og gul, til en værdi af 6.900 kr.

Foto: PR / Mulberry

Konkurrencen foregår på den måde, at alle som kommer forbi butikken, vil få udleveret en nøgle, hvorefter de skal afprøve deres held med at åbne hængelåsen på en glasvitrine, der indeholder jubilæumstasken – og lykkedes det, så er den heldige vinder fundet!

Læs også: 10 mini statement-tasker, vi drømmer om 

Der vil blive udloddet en taske per dag, så alle besøgende i løbet af de tre dage har mulighed for at vinde en taske.

Udover konkurrencen vil de besøgende have mulighed for at nyde en kop kaffe, et stykke chokolade og en croissant i formiddagstimerne eller en gin cocktail om eftermiddagen, mens de går på opdagelse i den nyeste kollektion.

Adresse: Østergade 13, 1100 København K. 

Relaterede artikler