Monclers nye kollektion er et must til fashionistaens hund

Foto: PR

Til efterårets koldere måneder sørger du altid for at opgradere garderoben med en ny, lækker vinterfrakke, som holder dig varm i løbet af hele sæsonen – men husker du også at tilgodese din firbenede følgesvend?

Det er der i hvert fald god grund til at gøre nu, for italienske Moncler har kreeret en capsule-kollektion i samarbejde med brandet Poldo Dog Couture. Resultatet er veste i flotte farver, der sørger for at holde din kære vuffelivov varm og tør på hele gåturen.

Den helt særlige kollektion, der er dedikeret udelukkende til din bedste ven med fire ben, byder på to forskellige varianter: Den første model kommer i stærke farver i et nylonmateriale med den lakerede overflade, der er så karakteristisk for Monclers overtøj.

Den anden model er en strikudgave med klassiske designs à la striktrøjer fra Skandinaviens koldeste nord.

Læs også: De 15 bedste Halloween-kostumer i Hollywood gennem tiden   

At du nu kan opgradere din hunds garderobe med sæsonens mest trendy overtøj betyder, at din firbenede følgesvend kan gå koldere dage i møde på den absolut mest fashionable måde. Samtidig sørger capsule-kollektionen for, at din hund trygt kan boltre sig i parkens sne og slud – for de nye veste sørger på mest praktiske vis for, at beskytte din hund mod blæst og kulde - win!

Kollektionen kommer i størrelserne small og medium og kan købes i Monclers forretninger, i udvalgte stormagasiner samt online. Se mere på Monclers hjemmeside her.

Få et første kig på de fashionable hunde-veste i galleriet nedenfor…

Monclers nye kollektion er et must til fashionistaens hund

Relaterede artikler