Modeshowet, alle var til i december

Foto: Søren Jepsen

På en kold tirsdag sidst i december gjorde det danske brand Samsøe & Samsøe noget, der ikke er gjort så ofte før i Danmark: De inviterede til show med efterfølgende middag. Et setup, der normalt er forbeholdt at ligge inden for de officielle modeuger i februar og august. Men hvorfor gøre som alle andre, når man kan snuppe al opmærksomheden ved at tænke ud af boksen?

Det var netop hvad Samsøe & Samsøe gjorde den 19. december, hvor dansk og international presse strømmede mod Lokomotivværkstedets rå haller, for at overvære et storstilet show, der snildt kunne måle sig med dem, man ellers kun ser under modeugen. Vanen tro knipsede streetstyle-fotograferne Adam Katz, Søren Jepsen og Victor Jones løs, da de velklædte gæster som Trine Kjær, Oh Land, Stephanie Gundelach, Linda Tol og lidt over 100 øvrige mode-insidere ankom i deres vinterlækre looks.

Showet viste AW18-kollektionen, altså den vi kan glæde os til næste efterår. Der blev både vist herre- og dame looks, og fællesnævneren for kollektionen var den udprægede urbane tilgang til funktionel skandinavisk design, hvor praktiske elementer som vamsede frakker, dunjakker, og store huer var stylet med klassiske og ’pæne’ items som knælange nederdele med plisseringer, kjoler i blomsterprint, suit-bukser og oversize blazere.

Nedenfor har ELLEs Style Director, der naturligvis var med til showet, udvalgt sine tre favoritlooks fra kollektionen:

Samsøe Samsøes AW18 kollektion er Københavner-lækker, anvendelig og funktionel – og genial til det danske klima, hvor man helst gerne vil se chik ud selvom det er koldt og blæsende.

I galleriet nedenfor kan du se de bedste looks, som gæsterne til showet havde på til showet og den efterfølgende middag, samt lidt sneak peeks fra både showet og backstage. 

Modeshowet, alle var til i december

 

Relaterede artikler