ELLEs Mie Juel om sit bryllup: "2017 får mig stadig til at smile helt op til ørerne"
Foto: Luka Roné / Julie Bjarnhoff
Annonce

Mie Juel om sit bryllup: "2017 får mig stadig til at smile helt op til ørerne"

af Annonce 6/06/2018
Sommeren 2017 var helt særlig for ELLEs Style Director, Mie Juel. Her blev hun nemlig gift med manden i sit liv og tog i den forbindelse også sin mands efternavn. Et efternavn hun hver dag har tæt på hjertet både på papirret, men også på den fineste halskæde fra Ro Copenhagen...

2017 blev et mindeværdigt år for ELLEs Style Director, Mie Juel. Det blev nemlig året og sommeren, hvor hun blev gift med sin mand, Nick Philip.

Og bag ethvert bryllup og enhver kærlighedshistorie, hører naturligvis en personlig historie. Til Mies kærlighedshistorie hører en helt særlig en af slagsens. Mies første møde med sin mand går nemlig intet mindre end 15 år tilbage:

"2017 får mig til at smile helt ud til ørerne. Det er året, hvor jeg blev gift med Nick Philip Engel. Vi var kærester i folkeskolen, og den eneste gang jeg nogensinde har fået en eftersidning, var da jeg ridsede ’Mie Juel Engel’ i bordet. 15 år senere havde jeg aldrig drømt om, at vi ville finde sammen igen," fortæller Mie.

Og lige præcis dét navn er nu officielt blevet Mies fulde navn, og i forhold til overvejelserne omkring dét at skifte navn, fortæller Mie om vigtigheden i både at føle sig forbindet med sin mand, samtidig med at hun ønsker at bevare den identitet, hun havde før brylluppet:

"Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg selvfølgelig skulle have hans efternavn. Til hverdag går jeg dog stadig under mit mellemnavn ’Juel’. Det er en stor del af mig og navnet giver mig følelsen af, at jeg stadig er den samme, selvom jeg er blevet gift", fortæller Mie.

Som symbol på Mies nye efternavn har hun valgt en helt særlig halskæde fra det danske smykkebrand Ro Copenhagen og deres 'My Collection', der består af bogstaver og tal i form af vedhæng og ørestikker.

Og bogstaverne i Mies halskæde udgør bogstaverne i hendes nye efternavn: Engel.

Foto: Julie Bjarnhoff
Ro Copenhagen laver guldsmykker sat med diamanter og Helle, der er designeren bag mærket, anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld samt diamanter af højeste kvalitet.
Udover den fine 'My Collection' med bogstaver og tal, som kan mikses på kryds og tværs, har Ro Copenhagen også et stort udvalg af ringe i 18 karat rød- og hvidguld, som er et oplagt bud en kommende vielsesring, hvis du - ligesom os - elsker det stilrene og enkle design af høj kvalitet.

I galleriet har vi samlet et udvalg af ringe i 18kt. rødguld fra Ro Copenhagen, som kunne være et bud på en kommende vielsesring.