Michael Kors lancerer nyt fashionabelt smartwatch

Foto: PR
En ny generation af fashionable smartwatches er født – for nu lancerer Michael Kors uret ’Sofie smartwatch’, som er det modebevidste svar på de populære smartwatches.
 
 
Michael Kors' 'Sofie smartwatch' er uret til den bevidste og feminine kvinde, som på trods af at hun lever et liv på farten, altid er forbundet til den digitale verden. Uret er kan nemlig synkroniseres med din smartphone, så du har alle dine vanlige funktioner ved hånden.
 
Med uret kan du tage billeder, styre din musik, holde styr på dit aktivitetsniveau med fitnesstrackeren, ligesom du kan modtage opdateringer fra Instagram og Facebook og app notifikationer direkte via uret. 
 
 
Dertil byder uret på en innovativ Google Assistent-funktion, der kan sammenlignes lidt med Apples Siri-stemme, så du altid kan få online support på farten, og så har Michael Kors Access selvfølgelig sørget for det fashionable touch, at du altid kan ændre urskivens touchscreen efter dit humør.
 
Det trendy smartwatch lanceres i 5 forskellige styles, men er designet med udskiftelige urskiver og remme, hvoraf nogle er pyntet med glitrende diamanter.
 
 
Michael Kors blev grundlagt i 1981 og er i dag blandt de største internationale modehuse i verden med alt fra herre- og damekollektioner til lækkert fodtøj og luksuriøse accessories – og nu kan de altså med det nye 'Sofie smartwatch' tilføje endnu et luksusitem til accessories-universet.
 
Du finder det nye smartwatch i butikkerne eller online på michaelkors.com.
 
I front for kampagnen er den rumænske skønhed Andreea Diaconu, som du kan se i kampagnevideoen her.
 
 
Psst...! Se billeder af de 5 forskellige luksuriøse 'Sofie smartwatches' i galleriet, ligesom vi har samlet en række af de fashionable kvinder, der allerede er spottet med uret.
 

Michael Kors lancerer fashionabelt Sofie smartwatch

 
 

Relaterede artikler