Topmodel Mathilde Henning er ELLEs forsidemodel og Danmarks nye topmodel

Foto: Marco Van Rijt

Da vi skulle vælge forsidemodel til ELLEs 10-års jubilæumsnummer, havde vi to valg. Vi kunne kigge tilbage og vælge en af de skønne modeller, som repræsenterer den sidste dekade, eller vi kunne kigge frem og vælge en model, som kommer til at dominere den næste.

Vi valgte det sidste, hvilket forsiden med smukke Mathilde Henning er et tydeligt billede på. 

Mathilde Sofie Hess Henning har nemlig på trods af sine bare 16 år allerede et imponerende CV bag sig. Gennembruddet kom for alvor, da David Sims fotograferede Mathilde til i-D Magazine i efteråret 2017. Derefter tog det fart for den unge Vejlenser, og den 178 centimeter lange skønhed har siden da gået shows for nogle af verdens allerstørste modehuse. Senest spankulerede Mathilde ned af Chanels catwalk (som jo egentlig var en sandstrand) under S/S 2019-showet i oktober 2018, ligesom at vi har set Mathilde på både Versace og Saint Laurents catwalk.

Psst! Se Mathildes imponerende catwalk-øjeblikke i galleriet længere nede. 

Læs også: 5 ting, du skal vide om Chanel SS19 showet.

Mathilde Henning er spået et kæmpe internationalt gennembrud, og hun er allerede godt i gang med det. I denne måned pryder hun ikke bare forsiden på ELLE, men inde i bladet præsenterer hun sæsonens stærkeste looks i en 18 siders lang modeserie, stylet af ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein.

Mathilde Henning i månedens ELLE.  Foto: Marco Van Rijt

Mathilde Henning i månedens ELLE. 

Mathilde har domineret catwalken under de netop overståede S/S 2019-shows, og i galleriet herunder har vi samlet nogle af modellens bedste øjeblikke på de danske såvel som internationale catwalks. 

Scroll løs!

Mathilde Henning catwalk

Relaterede artikler