Marni x Shutterheim lancerer ny regnfrakke-kollektion

Marni x Shutterheim lancerer ny regnfrakke-kollektion
Foto: PR
I sommers lancerede italienske Marni og svenske Shutterheim deres første samarbejde, som bød på en række super cool og kvalitetsstemplede regnfrakker, hvormed myten om, at praktisk tøj ikke kan være moderigtigt, blev fejet af vejen.
 
 
Samarbejdet blev en kæmpe succes, specielt i Skandinavien, som efterhånden tæller flere regnfulde end solbeskinnede dage, og derfor lancerer Marni x Shutterheim nu deres andet kollektionssamarbejde, som byder på en mini-kollektion med 6 regnfrakker; tre regnfrakker til herrer og tre regnfrakker til damer.
 
Læs også: Årets sidste fester: 20 lyserøde og festlige favoritter
 
Regnfrakkerne afspejler, hvordan det klassiske look kan kombineres med et eksperimenterende udtryk i form af farver og skæve snit såvel som utraditionelle materialer, mens Marnis DNA er portrætteret gennem kontraster og striber, der giver et opmuntrende og legende udtryk:
 
"I den nye SS18 capsule collection har vi været endnu mere eksperimentelle og modige i vores valg af mønstre og farver. Efter det første samarbejde ved vi, at Marni og Stutterheim har samme æstetiske værdier, og begge brands elsker at eksperimentere med nye materialer og farvekombinationer. Dertil vi også arbejdet med elementer, der normalt ses i sportstøj, som altid har været en stor inspirationskilde til Marni", lyder det fra Marni. 
 
Den nye capsule kollektion er indbegrebet af stil og funktionalitet, og vi glæder os allerede til de seks regnfrakker, når kollektionen lander den 18. december 2017.
 
Kollektionen vil blive forhandlet i Marni butikker over hele verden, på marni.com og stutterheim.com samt i Stutterheims flagship butikker i Stockholm og New York. 
 
Pssst… Du kan se kampagnebilleder og udpluk af den cool Marni x Shutterheim-kollektion i galleriet nedenfor.
 

Marni x Shutterheim lancerer ny regnfrakke-kollektion

 

Relaterede artikler