Marie Jedig: ''Derfor er jeg ikke den ideelle kæreste''

Foto: Mariejedig.com

Den 23-årige succesfulde danske blogger, Marie Jedig, har over 50.000 månedlige følgere på sin mode - og livstilssblog, Mariejedig.com, derudover har hun vundet modeblogprisen 2014 for ''Best Visuel Concept'', samt ''The Blogger Challenge'' til ELLE Style Awards 2014 og prisen for ''Årets Gazelle'' tidligere i år.

Men trods de fine priser, den store succes og anerkendelse, den brede opbakning og en lovende digital karriere og en lys fremtid på den online platform, hviler Marie Jedig ikke på laurbladene. Tværtimod. 

Nu hun valgt at tage karrieren videre til det næste level - et level, som ligger langt undenfor hendes normale og trygge comfort-zone på de online og digitale medier. 

Fra og med i dag, onsdag den 27. april 2016, kan du nemlig købe Marie Jedigs første bog ''NU'', som er en samling af Maries idéer og tanker, samt private fotografer og tegninger er af bloggeren selv. 

I bogen kan du blive klogere på Marie Jedig som person - og som ung kvinde i det postmoderne samfund, få et eksklusivt indblik i hendes liv og alt, hvad det indebærer af finurligheder, samt læse hendes personlige tips og guides indenfor alt lige fra styling og tatoveringer til foretrukne caféer, mænd og dating. 

Hele bogen emmer af en god kombination mellem ærlighed og humor, som skaber en ganske fin og underholdende harmoni, når det bliver læst op. Kapitlet om mænd og dating er et rigtig godt eksempel på dette. 

''Jep, jeg er vild med hankønsvæsner... Jeg er jo bare håbløst romantisk anlagt og tror på den eneste ene og den helt store kærlighed,'' indleder Marie Jedig dette kapitel med. 

Læs også: Denim-drømme i Marie Jedig x Storm & Marie samarbejde

I dette kapitel har hun blandt andet lavet en Tinder-dating-guideline med underteksten ''afprøvet og tilpasset.''

I samme kapitel fortæller hun også om sit forhold til mænd på Tinder. Herunder eksempelvis de mænd hun liker på Tinder, men som hun burde holde sig fra, hvor hun her lister sådan noget som: 

''Drenge (som er yndgre end mig. Grim Fetish. Det stopper NU!) - Mænd med profilbillede taget på Sunday (de tager for meget coke) - Ekskærester (av...) - Gamle flammer fra Næstved (har brændt nallerne for tit... Og asken sidder ligesom stadigvæk i kroppen. Det gør lysten også) - Mænd med langt hår og tatoveringer (for de får sgu tilbud nok - Mænd fra Malmø (distanceproblemer... og kæmpe sprogbarriere) - Mænd, der bærer solbriller på deres profilbilleder (de er seriøst sjældent attraktive uden) - Mænd, der alligevel ikke liker mig tilbage (knep jer selv, idioter).''

Marie Jedigs underholdende humor skinner klart igennem de ironiske beskriver, og det er virkelig svært at lade være med at sidde og grine lidt for sig selv, når man dykker ned i Marie Jedigs tanker. 

I kapitlet om mænd og dating, er hun også lidt inde på, hvorfor hun ikke er den ideelle kæreste: ''For at være ærlig, synes jeg selv, at jeg er et rimelig godt catch: Jeg er begavet, tjener gode penge, ser rimelig anstændig ud, er tro, kærlig og har værdierne i orden. Og alligevel er det ikke altid let, det dér med at finde en fyr.'' Herefter opremser hun nogle af grundende til, hvorfor hun selv tror, hun ikke er en ideel kæreste.

''Jeg har tatovering - Jeg har afbleget hår og pandehår - Jeg er skruk - Jeg elsker musicals og popmusik - Jeg drikker ikke rødvin - Jeg går i trompetbukser - Jeg arbejder døgnet rundt - Jeg er modeblogger - Jeg er typen, der laver lister som denne.''

Igen stråler Marie Jedigs humoristiske selvbevidsthed igennem på en utrolig underholdende måde og især, når man sidder som kvinde på Maries alder, kan man nikke genkendende til utrolig mange af tingene, hvilket blot gør bogen endnu mere troværdig...

Marie Jedigs bog, ''NU'', har netop ramt butikshylderne og kan købes til 199 kr. 

Relaterede artikler