Mødrehjælpen x By Malene Birger By Malene Birger teamer op med Mødrehjælpen i den gode sags tjeneste

Foto: By Malene Birger

Julen er en glædelig tid for langt de fleste, men ikke for alle. Nogle familier har nemlig svært ved at få pengene til at række til julemiddagen og gaverne under træet, hvilket især går ud over børnene, som glæder sig ekstra meget til den store aften.

Heldigvis står Mødrehjælpen som altid klar til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier via deres julehjælpsinitiativ, så de kan få den jul de fortjener. I år har de slået sig sammen med By Malene Birger, som har designet en T-shirt specielt til formålet, hvor overskuddet fra salget går til den danske velgørenhedsorganisation. T-shirten kommer i en hvid, sort og orange version med henholdsvis en, to og seks teddybjørne.

Læs også: Catherine Deneuve auktionerer 300 one-of-a-kind styles fra Yves Saint Laurent 

Kampagnen er rullet ud i samarbejde med 20 danske influencere og redaktører herunder ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal, Style Director Mie Juel og Fashion Director Barbara Gullstein, som alle er en del af kampagnen og bidrager til at skabe opmærksomhed omkring initiativet. 

Det er ikke første gang, at By Malene Birger agerer i den gode sags tjeneste. Så sent som i september 2017 havde de nemlig teamet op med Støt Brysterne, hvor de efter samme princip som i år havde designet en T-shirt til fordel for brystkræftramte kvinder.

Mødrehjælpen x By Malene Birger T-shirten koster 449 kroner og kan købes i By Malene Birgers butikker og på deres hjemmeside.

Psst… Se de fine kampagnebilleder i galleriet. 

By Malene Birger X Mødrehjælpen

 

Relaterede artikler