Foto: By Malene Birger
Mode

By Malene Birger lancerer T-shirt til fordel for Støt Brysterne

af Rose Maria Boelsmand 31/08/2017
By Malene Birger har designet en T-shirt til fordel for Støt Brysterne. I kampagnen er 18 smukke og stærke danske kvinder i front, herunder ELLEs Chefredaktrice, Cecilie Ingdal og Style Director Mie Juel, Læs mere om T-shirten og kampagnen her.

På ELLE er vi store fortalere for kvinder, der støtter kvinder. Vi går all-in på girl power og dyrker det feminine. Og en stor del af vores feminine identitet ligger i sagens natur i kvindekroppen - og brysterne.

Desværre rammes flere 1.000 kvinder i Danmark - og endnu flere på verdensplan - af brystkræft, der er den hyppigste kræftform blandt kvinder. Det er en ondsindet sygdom, der på flere måder ligger os tæt på hjertet - både i sygdommens fysiske natur, men også fordi de fleste har stiftet bekendtskab med den enten på nært eller perifært hold. Uanset er brystkræft en 'epidemi' som alle med garanti ønsker udryddet, og derfor er det vigtigt, at vi ikke blot støtter brysterne og de tusindvis af stærke kvinder og deres pårørende der kæmper mod de ondartede knuder: Vi skal så sandelig også støtte de initiativer, der har til formål at skaffe midler til at komme kræften til livs.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og her kommer By Malene Birger ind i kampen. Bogstaveligt talt. Med en moderne armé af stærke, tjekkede og smukke kvinder i front, herunder ELLEs egen Chefredaktrice Cecilie Ingdal og Style Director Mie Juel, lancerer den danske modedarling den 1. september 2017 en T-shirt, der ikke bare klæder kvindebryster, men også støtter dem. T-shirten er nemlig designet til fordel for Kræftens Bekæmpelse - Støt Brysterne og alt overskydende indtjening fra salg af T-shirten doneres ubeskåret til organisationens forskning og støtte.

"Der var ikke andet svar en "ja", da By Malene Birger spurgte, om vi ville støtte brysterne i deres navn, da vi som de fleste har haft brystkræft inde på livet i et eller andet omfang. Dette er blot én måde at støtte på, men vi er stolte af at kunne gøre blot en lille forskel og bidrage til den måske allervigtigste kvindekamp, der findes," siger ELLEs Chefredaktrice Cecilie Ingdal og Style Director Mie Juel i forbindelse med lanceringen.

Det vigtigste budskab med den fine T-shirt, der fås i hvid og grå, er #keepbelieving, der står printet over brystet i bedste statement-style. T-shirten er nemlig en påmindelse om, at vi bliver nødt til at stå sammen og støtte dem der er berørte af brystkræft – og ikke mindst tro på, at der er en lysere fremtid i sigte. For det er kun hvis vi står sammen og sætter fokus på sygdommen, at vi kan komme den til livs og bringe håb til alle de berørte kvinder og familier, der er i sygdommens jerngreb.

Til at promovere kampagnen i den gode sags tjeneste har By Malene Birger teamet op med 18 danske stærke kvinder, der ud over Cecilie og Mie fra ELLE blandt andre tæller cool cats som Emily Salomon, Ellen Hillingsøe, Trine Kjær og andre kvinder fra modebranchen. De fortæller hver i sær deres personlige fortolkning af #keepbelieving budskabet på deres sociale medier med et billede af dem selv iført T-shirten.

Støt Brysterne T-shirten fra By Malene Birger koster 249 kr. hvoraf 124 kr. doneres til Støt Brysterne. T-shirten kan købes fra 1. september på bymalenebirger.com, samt i alle By Malene Birger butikker og forhandlere og på Støt Brysternes online salgskanaler.

Alle, der ’støtter brysterne’ sammen med By Malene Birger, opfordres til at dele et billede af sig selv iført T-shirten med #keepbelieving og #BMBStøtBrysterne

Køb T-shirten hos By Malene Birger her

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her