By Malene Birger går all-in på girl-power dette efterår

Foto: PR

Ringer statements som "Ms. Mischief" og "Be your own muse" en klokke? Så er det måske fordi, du har set de cool udsagn printet over brystet på jersey-sweats og t-shirts hos By Malene Birger. De udtryksfulde styles er nemlig en del af den danske modedarlings efterårskollektion, der så småt beynder at indtage butikkerne nu og klæder os på til de køligere tider forude.

Glitrende statement-øreringe går hånd i hånd med læder, lak og afslappet jersey i kollektionen, der indeholder alle aspekter af girl-power anno 2017.

I forbindelse med at kollektionen rammer butikkerne landet over, har By Malene Birger kreeret en dragende kampagne-film med den sensuelle og mørkøjede model Margit Davy i front. And we can't stop watching!

"Filmen er en hyldest til den moderne kvinde, der har selvtillid og mod til at udtrykke sig selv. Jeg er stolt af den følelse og det visuelle aftryk, kampagnen afgiver," siger Christina Extsteen, der er Creative Director for By Malene Birger. 

Og vi er enige! Kampagne-filmen er med sine mørke toner og de funklende spil fra øreringe og skinnene materialer, som pynter på Margot Davy, en visuel manifestation af alt det, vi gerne vil være: Mystisk, sensuel, legende og stærk. 

Se selv med her, og se, om ikke også du får lyst til at finde din indre "Ms. Mischief" frem!

 

Fall Winter Campaign 2017 from By Malene Birger on Vimeo.

Campaign credits:
Director: Thorbjorn Ingason 


 

Photographer: Sascha Maric


Creative direction: Christina Exsteen

Interior stylist: Tine Daring
Hair: Mette Thorsgaard
Make-up: Sine Ginsborg
Talent: Margot Davy

Relaterede artikler