#MakeLoveNotWalls: Diesel opfordrer til kærlighed frem for had i ny kampagne

#makelovenotwalls: Diesel hylder kærligheden i ny fin kampagne
Foto: PR

Det italienske tøjmærke Diesel er ude med ny kampagne under hashtagget #makelovenotwalls. Kampagnen har til hensigt at italesætte ulighed og uretfærdighed i en tid, hvor had og frygt påvirker store dele af verden, og i stedet at fokusere på en lysere fremtid fyldt med kærlighed.

Læs også: Moderedaktørens 10 februar-favoritter

Derfor lancerer Diesel også kampagnen på Valentine's Day, den 14. februar 2017, og hashtagget #makelovenotwalls skal forstås i ordenes direkte betydning - at vi ikke skal bygge mure mellem hinanden, men i stedet elske og møde hinanden med åbne arme. Vi skal med andre ord ikke bygge barrierer overfor hinanden, men i stedet fokusere på sammenhold og kærlighed. 

I Diesels kampagnevideo møder vi en regnbuefarvet kærligheds-tank, hvis mission er at genforene mennesker, der tidligere har været adskilte. Kærligheds-tanken er et symbol på håb og vil køre rundt i hele verden og sprede det gode budskab - og førtste stop på rejsen er i London på kærlighedsdagen over dem alle: Valentine's Day den 14. februar 2017. 

Se også: 5 accessories der kan pifte din hverdagsgarderobe op

De kreative hjerner bag kampagnen er Diesels kreative direktør, Nicola Formichetti og den ikoniske kunstner og fotograf David LaChapelle, som brandet tidligere har samarbejdet med om kontroversielle emner som diversitet og homoseksualitet: 

Siden vores David LaChapelle kampagne fra 1995, hvor to sømænd kysser, indtil nu, har Diesel altid ønsket at skubbe grænserne. Vi er nødt til at have modet til at nedbryde barrierer, nu hvor frygt opdeler verden med flere mure” fortæller Renzo Rosso, grundlægger af Diesel.

I galleriet nedenfor har vi samlet de cool kampagnebilleder, og nedenfor kan du se den fine kampagnevideo:

Psst... Musikken i kampagnevideoen står danske Alex Vargas bag. Sejt!

#makelovenotwalls: Diesel opfordrer til kærlighed i ny fin kampagne

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler