Maikel Tawadros takker af efter 10 modesæsoner

Maikel Tawadros takker af efter 10 modesæsoner
Foto: PR

Selvom brandet Maikel Tawadros kun har eksisteret i fem år, har modedesigneren af samme navn oplevet stor succes. Det er netop blevet offentliggjort, at det danske brand lukker efter fem år og ti modesæsoner, hvilket gør AW17 til Maikel Tawadros' sidste sæson. 

De seneste fem år har budt på højdepunkter og stor opbakning. I 2014 afholdt han sit første show under Copenhagen Fashion Week AW14 - et show, han til ELLE beskriver som ét af de største øjeblikke inden for de sidste fem år. I 2015 blev Maikel Tawadros nomineret til DANSK Design Talent Magasin-prisen, og så har han faste støttere i kendisser som Medina, Pernille Rosendahl, Lina Rafn, Clara Sofie og Sofie Linde. 

Selvom det ikke har været en nem beslutning, stopper rejsen her. Beslutningen er taget på baggrund af nogle store økonomiske udfordringer, som opleves i branchen, når regningerne ikke bliver betalt eller aftaler overholdt. 

Maikel Tawadros går dog ikke tomhændet derfra. Maikel Tawadros udtaler til ELLE:

"Jeg har virkelig haft mange kasketter på og fået så sindssyg meget erfaring inden for produktion, ledelse og design - herunder alt fra tegning til færdigt produkt in the real life, prisfastsætning, udvikling af skrædder-teknikker, koordinering/planlægning af show etc."

Læs også: ELLE interviewer: Dansk Design Talent-nomineret og mentor

Selvom Maikel Tawadros trækker stikket og lukker dette kapitel, har han ikke planer om at forlade modebranchen og det kreative felt. Om sine fremtidsplaner siger Maikel Tawadros:

"Lige nu holder jeg en lille pause og skal lige mærke efter og trække vejret, men jeg har lidt idéer omkring, hvad jeg gerne vil, og det omhandler blandt andet nogle danske brands, jeg meget gerne vil arbejde for inden for det kreative i deres atelier."

På ELLE har vi nydt at følge Maikel Tawadros' rejse, som har budt på cool, rå og nytænkende kollektioner, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden har at byde på.

Relaterede artikler