Mads Nørgaard Blogger Battle // Mød Trine's Wardrobe

I samarbejde med Mads Nørgaard og deres webshop har vi her på ELLE.dk udfordret 3 af de sejeste bloggere i Danmark til at style deres favoritlook fra Mads Nørgaards webshop.

Vi har fået Frederikke fra Fredesblog, Trine fra Trine's Wardrobe og Maiken fra Nouvelle i en blogger battle, hvor de skal style et helt look fra Mads Nørgaard. En opgave de har løst på tre meget cool, men vidt forskellige måder.

Se også: Blogger battle // Mød Frederikke fra Fredesblog

Du kan se alle de seje looks på ELLEs facebook side, hvor du frem til den 1. december kan stemme på dit favoritlook og være med i konkurrencen om et gavekort på 5000 kr. til Mads Nørgaards webshop.

Se alle looks og stem på din favorit her!

Vi har fanget cool Trine Kjær fra Trine's Wardrobe til en lille Q&A om lækre garderober, personlig stil og hvad hun håber ligger under juletræet d. 24. december. Mød Trine her...

Beskriv din personlige stil med 3 ord?
Skandinavisk, legende, kontrastfyldt

Hvad har du lagt vægt på i stylingen af dit Mads Nørgaard look?
Jeg lagde vægt på at looket skulle være meget mig, men også meget Mads Nørgaard. Jeg tog udgangspunkt i et par sporty track bukser og stylede dem med en hvid klassisk skjorte og den shiny bomberjakke. Jeg kan godt lide, at looket vil kunne bruges både til hverdag og til fest. Til hverdag som på billedet, og til fest uden jakken og med et par stiletter og evt. røde læber.

Se også: Blogger battle // Mød Maiken fra Nouvelle

Hvem vil du helst bytte garderobe med?
Den er svær, men måske Veronika Heilbrunner

Din top 3 over profiler på Instagram, som inspirerer dig lige nu?

- kanyedoingthings er så grineren.
- vanloseblues for lækker sund mad
- whowhatwear for modeinspiration

Hvad står øverst på din ønskeliste til jul?
Jeg har lige købt en lejlighed og efter et halvt år med renovering, skal vi endelig til at indrette. Jeg har været forelsket i Michael Anastassiades lamper længe, og særligt hans Tube Chandelier, der vil hænge så flot i vores køkken.

Vi har samlet en masse billeder af Trine og hendes cool stil i galleriet nedenfor.

Psst... Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Trine's Wardrobe

Relaterede artikler