Stjernetegn Maanesten inviterer til event i astrologiens tegn – og du kan få et smykke med særlig betydning for dit stjernetegn

Foto: Maanesten

Kalder alle krebs, tvillinger og skorpioner!

Er du – ligesom os – besat af alt, der har med astrologi, stjernetegn og krystaller at gøre, så er der gode nyheder.

Det populære smykke-brand, Maanesten, der skaber fortryllende smykker til overkommelige priser, inviterer nemlig inden for til eventet: Crystals for your astrology.

Fredag den 12. april og lørdag den 13. april 2019 står i stjernernes tegn hos Maanesten, idet de er teamet op med pigerne bag den populære podcast, Astropod, Marianne Gellert og Amalie Bendixen, til to magiske dage i butikken i København.

Her får du en limited edition Astro-ørering med i gave, hvis du køber et Maanesten-smykke til en værdi af minimum 300 kroner. Hvis du gerne vil have øreringene som par, kan du tilkøbe en ekstra ørering for 200 kr. 

Foto: Maanesten

Øreringen sammensættes med den krystal eller sten, der er vigtig for lige præcis dit personlige stjernetegn.

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din april måned.

Podcast-pigerne, Marianne og Amalie, vil være i butikken fredag fra kl. 16.00-19:00 og lørdag fra kl. 10:00-16:00.

Her vil de vil guide dig til at finde den helt rette krystal, med de energier, der giver dig og dit tegn en masse ekstra kærlighed!

Foto: Maanesten

Har du ikke selv mulighed for at komme ind i Maanesten butik i København den 12. eller 13. april, kan du finde og købe de 12 øreringe inde i webshoppen.

Eventet foregår i Maanestens butik på Læderstræde 36, 1201 København K. 

 

Relaterede artikler