Louis Vuitton for UNICEF

louis vuitton støtter unicef med nyt armbånd

Fra den 13. januar vil et særligt designet armbånd, The Silver Lockit, være at finde i Louis Vuitton stores verden over og online. Hver gang der sælges et The Silver Lockit vedhæng eller armbånd doneres 200 dollars til UNICEF!

Det fine armbånd er inspireret af den dirkefri tromlelås, der blev opfundet af Georges Vuitton i 1890 for at sikre kundernes mest værdifulde ejendele - det er et symbol på beskyttelse og forsegler desuden ens løfte om at hjælpe børn i nød. 

Læs også: Kom på historisk udstilling om Louis Vuitton

"UNICEF er en stærk og pålidelig leder inden for humanitære aktioner. Sammen kan vi gøre en betydelig forskel for børn i de mest udsatte situationer," udtaler Michael Burke, Chairman og CEO for Louis Vuitton.

I forlængelse af lanceringen af armbåndet introducerer Louis Vuitton en digital kampagne kaldet #MAKEAPROMISE, der skal skabe opmærksomhed og milder over hele verden. Du kan tage del i kampagnen ved at lægge et billede op af lillefingerløftet (the pinky promise), en sammenfletning af to personers lillefingre, og bruge hashtagget #MAKEAPROMISE.

Relaterede artikler