Louis Vuitton løfter sløret for nyt eksklusivt samarbejde

Louis Vuitton løfter sløret for nyt eksklusivt samarbejde
Foto: PR

Louis Vuitton har netop løftet sløret for et nyt eksklusivt samarbejde med kunstneren Jeff Koons. Resultatet er en kollektion af tasker og accessories, som lanceres den 28. april 2017. 

Det er ikke første gang, Louis Vuitton forener kræfter med kunstnere. Tidligere har det franske modehus samarbejdet med kunstnere som Takashi Murakami, Olafur Eliasson og Richard Prince, og nu er Louis Vuitton altså gået sammen med én af de mest anerkendte kunstnere inden for moderne kunst, Jeff Koons fra New York. 

Den nye kollektion forener Louis Vuittons ikoniske tasker og Jeff Koons' store 'Gazing Ball'-malerier, som er reproduktioner af kendte malerier af kunstnere som da Vinci, Van Gogh, Titian, Rubens og Fragonard.

Gennem avancerede teknikker og håndværk er Jeff Koons' reproduktioner af mesterværkerne altså blevet overført til nogle af de mest ikoniske tasker fra Louis Vuitton såsom Speedy, Keepall og Neverfull.

Og som om dette samarbejde ikke var radikalt og ekstravagant nok i sig selv, så er det også første gang, at Louis Vuitton lader sit ikoniske monogram rekonstrueres. Jeff Koons har nemlig implementeret sine initialer JK i Louis Vuittons kendte monogram, som kommer til at pryde de nye designs. 

Kollektionen af Louis Vuitton og Jeff Koons lanceres den 28. april 2017 som første led i det spændende samarbejde.

Se den første teaser til kollektionen i videoen nedenfor... Vi glæder os i hvert fald kun mere nu!

Relaterede artikler