Louis Vuitton afrundede Paris Fashion Week med et helt ekstraordinært show

Louis Vuitton afrunder modeugen med fænomenalt show
Foto: All Over Press

Det er svært at forestille sig en mere storslået finale til Paris Fashion Week end den Louis Vuitton rundede modeugen af med i Paris tirsdag d. 7. marts 2017. Creative Director for Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, havde nemlig valgt et af de mest ikoniske franske landemærker, Louvre, der er en gennemført hyldest til alverdens kunst og kultur, til at sætte rammen om det fine show.

Men udover at det var nogle overdådige omgivelser at præsentere AW17-kollektion i, fulgte der også et budskab med i valget af Louvre. For Nicolas Ghesquière ønskede at illustrere, at der ikke findes nogen grænser mennesker imellem, når de forenes om noget smukt  - og udtalte i forbindelse med showet til amerikansk Vogue, at han tror på, at mode altid har været med til at nedbryde grænser mellem kulturer.

Læs også: Paris Fashion Week A/W 17: Moderedaktionens favoritlooks

Og kollektionen? Den var ganske simpelt et enestående eksempel på, hvor sofistikeret, fransk og nede-på-jorden Louis Vuitton kan være, når det er allerbedst. Silhuetterne var tilgængelige, klædelige og anvendelige, og de enkelte styles stod lige så smukt enkeltvis, som sat sammen på tværs af kollektionen. Særligt de klædelige kjole- og bukselængder, satte sig solidt fast på nethinden sammen med de smukke motor-cross-inspirerede jakker og korte pelse, der med ét slag har sendt patchwork på toppen af vores efterårsønskeliste.

Se også: Paris Fashion Week var domineret af danske modeller

Modellernes looks var desuden holdt helt naturlige og simple med en ganske let makeup og klassisk løst pariserinde-hår. Trés chic!

ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, deltog i det ekstraordinære, smukke show og udtalte efterfølgende:

Ghesquiéres mere modne take på LV-kvinden med lidt længere længder i feminine og chikke snit var i den grad klædeligt. Skal jeg pege på et item bliver det de kortærmede pelsjakke. Bare wow!

Vi har samlet hele den smukke kollektion, som du kan se i galleriet nedenfor.

Louis Vuitton afrundede Paris Fashion Week med et ekstraordinært show

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler