Pop-up Louis Vuitton åbner eksklusiv pop-up i København

Foto: Louis Vuitton PR

Alle kender Louis Vuittons genkendelige LV logo, der er mest kendt for at pryde lækre lædervarer i brun-beige nuancer. Men selvom det var tasker - eller rettere kufferter - der udgjorde det etablerende fundament i Louis Vuittons succeshistorie, så rummer luksusbrandet i dag mange flere elementer end 'fine leather goods'.

Louis Vuitton er nemlig et fuldblodsmodehus med to årlige pret-a-porter kollektioner og dropvise resort-kollektioner. Desværre har de luksuriøse tøjkollektioner været nogle, man har skulle rejse uden for Danmarks grænser for at få fingrene i - lige indtil nu.

Fra den 11. - 25. september 2019 åbner Louis Vuitton en unik pop-up butik i deres store flagship store på Strøget i København, hvor du kan finde et håndplukket udvalg af eksklusive pieces fra Louis Vuittions smukke Prefall-kollektion.

Læs også: Taylor Swift og Stella McCartney løfter sløret for nyt samarbejde.

Som en særlig service, vil man i den periode pop-up butikken er åben booke konsulation med Louis Vuittons client advisors og få personlig rådgiving inden man investerer i de smukke efterårsstyles. 

Til den nye Prefall 2019-kollektion har chefdesigner hos Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, inviteret 17 internationale talenter til at vise kollektionen. 

Listen tæller blandt andet karakterfulde kvinder som Sophie Turner, Alicia Vikander, Léa Seydoux og Michelle Willams.

Få et smugkig på kollektionen og se de smukke kvinder som modeller i galleriet nedenfor. 

Louis Vuitton åbner eksklusiv pop-up i København

 

Relaterede artikler