Liv Tyler har kastet sin kærlighed på et dansk brand - og en helt særlig kjole

Liv Tyler fejrer sin 40 års fødselsdag med Kate Moss - iført kjole fra Stine Goya
Foto: @misslivalittle

De udenlandske kendisser har længe kigget mod den dankse modescene og de danske designere. Men hvor det tidligere har været Designers Remix med Kardashian-søstrene i front, Saks Potts på Rihanna og Ganni på et hav af stilikoner, er der nu et nyt dansk brands, som modens absolutte elite har fået øjnene op for.

I forbindelse med Liv Tylers 40 års fødselsdag, som skuespillerinden fejrede over en hel weekenden i selskab med bedste veninden Kate Moss, havde hun nemlig i ført sig en af sommerens musthave kjoler på den danske modescene lige nu: Stine Goyas smukke 'Ally'-kjole.

Og der er ingen tvivl om, at Liv Tyler virkelig har forelsket sig i Stine Goya-kjolen. Skuespilleren lagde nemlig intet mindre end fem billeder på sin Instagram, hvor kjolen var med.

 

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

2. Jul 2017 kl. 4:24 PDT

 

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

2. Jul 2017 kl. 4:42 PDT

 

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

2. Jul 2017 kl. 4:28 PDT

 

Et opslag delt af Liv Tyler (@misslivalittle) den

2. Jul 2017 kl. 3:53 PDT

Her på ELLE-redaktionen forstår vi 100%, at Liv Tyler har kastet sin kærlighed over Stine Goya og den smukke 'Ally'-kjole.

Stine Goya var nemlig brandet, der løb med prisen for 'Årets Brand' til ELLE Style Awards 2017. Og tilsynelandende er vi langt fra de eneste, der pt. synes, at Stine Goya og hendes farverige og magiske univers er helt fantastisk og fortjener lidt ekstra opmærksomhed. 

Relaterede artikler