Levi's x lala Berlin genskaber den ikoniske Trucker Jacket

Foto: PR
Du har set den på alt fra lastbilchauffører og ranch-drivers til rockstjerner og rebeller – den ikoniske Levi’s Trucker Jacket, som første gang blev lanceret i 1967, og som derfor netop kan fejre 50 års jubilæum her i 2017! 
 
 
En anledning som gør, at Levi’s har slået sig sammen med det tyske modebrand lala Berlin for at genskabe kultklassiker Trucker-jakken i en limited edition designudgave.
 
 
Bag designet af limited edition-udgaven finder du derfor Leyla Piedayesh, designer og kreativ sjæl bag lala Berlin.
 
Leyla har designet to trucker-jakker for Levi’s – én til kvinder og én til mænd, som begge afspejler den klassiske ”gang” stil, men med klare referencer til den cool og moderne lala Berlin-stil, som Layla Piedayesh netop mestrer.
 
Og der er kræset for detajlerne, for på jakkerne finder du de sejeste patchwork-detajler, som skal frembringe en ægte ’rocker gang feeling’ - det handler nemlig alt sammen om at udstråle bande-etos, når man ifører sig den übercool og rå cowboyjakke.
 
 
The Levi’s x lala Berlin trucker-jakken produceres i 100 limited edition eksemplarer og vil kun være at finde på Zalando.dk eller i lala Berlins flagship store i Berlin fra den 16. oktober! Priserne ligger på 199,95 EURO (tilsvarende 1500 danske kroner) for både herre og dame versionen. 
 
I galleriet nedenfor kan du se en billedeserie med de supercool Trucker Jackets plus de to redesignede Levi's x lala Berlin modeller.
 
... Mon den bliver dit nye statement-efterårskøb?
 

Levi's x lala Berlin genskaber den ikoniske Trucker Jacket

 

Relaterede artikler