Let's Party: Se Kendall & Kylies festkollektion for Topshop

Udover at Kendall og Kylie Jenner har fuld fart på karrieren hver for sig, herunder både som modeller, it-girls og Instagram-fænomener, så har de to søstre også gang i en masse sammen.

Én af disse ting er deres samarbejde med Topshop, hvor de under navnet Kendall + Kylie i sommers lancerede deres første kollektion for mærket. Nu er de to mørkhårede skønheder så klar med anden del af samarbejdet og har netop løftet sløret for deres nye festkollektion for Topshop. En kollektion, der både indeholder klassiske sorte styles i enkle snit, kjoler med print og fine pelse.

Se også: Kendall Jenner spottet i dansk design i Paris!

Om inspirationen til kollektionen fortæller Kendall og Kylie: "Vi ønsker virkelig at vise vores personlige stil, men at mixe det med et festligt twist. Julen er altid festlig - og derfor er man nødt til at have et outfit til enhver lejlighed. Vi har forsøgt at designe en særlig linje af styles, der både indeholder det elegante og den edgy vibe".

Se også: Kylie Jenner taler ud: "Jeg føler mig konstant usikker"

Når det gælder den nye Kendall + Kylie kollektion er de to Jenner-søstre ikke i tvivl om, hvilken del de er mest vild med: " Vi elsker de fine faux fur jakker. De er det perfekte statement-item at bruge sammen med noget simpelt indenunder - en fin top og et par bukser eller en kjole".

Kendall + Kylie Topshop-kollektion kommer desværre ikke til salg i de fysiske Topshop-butikker i Danmark, men vil kun købes online fra den 20. november 2015. 

Se også: Set på Instagram: Kris Jenners vilde 60-års fødselsdag

Vi har samlet hele den nye kollektion og de fine kampagnebilleder af Kendall og Kylie Jenner i galleriet!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Let's Party: Se Kendalll & Kylies festkollektion for Topshop

Relaterede artikler