Brudekjole Lagde du mærke til disse tre street-detaljer på Hailey Biebers brudekjole?

Foto: YouTube

Den 22-årige model Hailey Bieber sagde mandag den 30. september 2019 ja til sin mand Justin Bieber for anden gang.

Brylluppet stod på South Carolinas Montage Palmetto Bluff hotel, der er et femstjernet hotel nær floden May River, og endelig fik vi lov til at se den smukke brud – der jo allerede lovformeligt var fru Bieber – i et vaskeægte skrud af en brudekjole.

Designeren bag Hailey Biebers spektakulære og ekstravagante brudekjole, var ingen andre end manden bag brandet Off-White, Virgil Abloh. Den amerikanske modedesigner har desuden været kreatov direktør hos Louis Vuittons menswear siden 2018.

Og da både Haileys hverdagsstil og Virgil Ablohs udtryk normalt er fyldt med street-referencer, gjorde dette sig selvfølgelig også gældende i forhold til brudekjolen.

Men lod du mærke til disse specifikke street-detaljer?

Gennem hele kjolen havde teamet bag Off-White, der kreerede kjolen, for det første inkorporeret Off-Whites pilelogo i hvide delikate perler, så ingen var i tvivl om, at den sofistikerede brudekjole var skabt af et af verdens mest anerkendte street-brands.

Foto: YouTube

Og som om det ikke var nok, var der ligeledes indtænkt en anden typisk Off-White detalje.

Det er nemlig efterhånden blevet Virgil Ablohs kendetegn at angive det åbenlyse ved at skrive ting i citationstegn.

Læs også: Se Justin og Hailey Biebers allerførste møde, der er fanget på kamera.

Og da brudekjolen jo var… en brudekjole…  valgte Hailey Bieber og Virgil Abloh at skære det faktum ud i pap (eller faktisk i hvide perler) til dem, der skulle være i tvivl.

Og denne lille servicemeddelelse valgte de naturligvis at placere på Haileys lille model-popo.

Foto: YouTube

Sidst men ikke mindst har du garanteret ikke kunne undgå den mest åbenlyse, kæbetabende detalje ved Haileys brudekjole, som nemlig var det gigantiske citat skrevet nederst på sløret.

”Till death do us part” eller ”Til døden os skiller” stod nemlig med kæmpe bogstaver på det fine hvide slør, og så blev det fact da også lige slået fast med syvtommersøm.

Foto: YouTube

Du kan se meget mere til de cool street-detaljer og generelt blive klogere på Hailey Biebers brudekjole i videoen herunder, hvor Vogue har fulgt hende til den sidste kjoleprøvning inden den store dag:

Relaterede artikler