Kronprinsparret på forsiden af Vogue

Kronprinseparret
Foto: Mario Testino for Vogue Australia

Vi er meget stolte af Kronprinsesse Mary, der oprindeligt kommer fra Tasmanien i Australien. Hun er efterhånden en kendt filantrop med adskillige hjertesager inden for bl.a. sundhed, forskning, udvikling og kultur, og hun er således en rollemodel for mange. 

Marys hjemland er mindst ligeså stolt af hende, som vi danskerne er, og derfor har australsk Vogue netop lavet en stor artikel om Kronprinsessens store indsats for en bæredygtig modebranche og bedre rettigheder til kvinder. Det er også det flotte kronprinsepar, der pryder den kommende forside af Vogue Australia.

Læs også: Mandagsmuse: Lykke May Andersen

Det er den udstillingsaktuelle fotograf Mario Testino, der står bag det flotte forsidebillede til australsk Vogues august-nummer. 

Kronprinseparret har inviteret Vogues editor in chief, Edwina McCann og fashion editor Christine Centenera inden for i deres hjem til et interview om deres liv og Marys store passion for en bæredygtig modebranche, hvor hun bl.a. fortæller om at være rollemodel.

Hele billedserien af kronprinseparret og deres fire børn, som er skudt af Mario Testino, kan ses i det australske Vogues august-nummer, der udkommer den 11. juli 2016.

Foto: Vogue Australia

Ud over at Kronprinsesse Mary er kendt for at være rollemodel og filantrop, så er hun også kendt for sin gode stil. 

Få et gensyn med H.K.H. Kronprinsesse Mary i galleriet, hvor vi har samlet nogle af hendes bedste looks gennem tiden.

Psst...klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Kronprinsesse Mary kåret som verdens mest stilfulde prinsesse

Relaterede artikler