Kronprinsparret åbner Georg Jensen flagskibsbutik i München

Georg Jensen

Stilikon H.K.H. Kronprinsesse Mary åbnede officielt den store Georg Jensen flagskibsbutik i München, da hun ledasget af H.K.H. Kronprins Frederik klippede båndet ved åbningsceremonien.

Kronprinsparret var ledsaget af Georg Jensens CEO, David Chu, og repræsentanter fra den danske Ambassade og Konsulatet i München, tyske erhvervsfolk og andre prominente gæster var også tilstede. 

Læs også: Se hele Max Maras Resort 2016 kollektion

Den 250 m2 store flagskibsbutik er en milepæl for Georg Jenens fokus på det europæiske marked, og butikken er en smuk kombination af enkel skandinavisk minimalisme, tilføjet art decoelementer, der både taler til brandets historie og design. 

Butikken er udviklet i samarbejde med den danske arkitekt David Thulstrup og udgør en galleri-lignende kulisse, der præsenterer det 111 år gamle firmas unikke sortiment, bestående af smykker, ure, sølvkorpus og interiør.

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller O'Connor: Se mine sko!

Kronprinsparrets tilstedeværelse ved åbningen af Georg Jensen butikken har stor indflydelse på modtagelsen af dansk mode og design i hele verden. Kronprinsessen har nemlig stor indflydelse på dansk mode, og senest har et udvalg af hendes mange smukker kjoler været udstillet på Brandts kunsthal i forbindelse med udstillingen Danish Fashion Now. 

Du kan få et gensyn med Danmarks smukke og stilfulde Kronprinsesse og Kronprins Frederik i galleriet, hvor vi har samlet en række billeder. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Kronprinsesse Mary // 10 år som kronprinsesse

 

Relaterede artikler