Kom til shoppeaften med Jane Kønig og ELLE i København og Aarhus
Foto: PR
Annonce

Kom til shoppeaften med Jane Kønig og ELLE i København og Aarhus

af Annonce 21/03/2019
Jane Kønig og ELLE inviterer til en hyggelig aften i intime rammer, hvor du har mulighed for at shoppe smukke smykker og vinde skønne præmier. Arrangementet vil finde sted i Jane Kønigs butikker i både København og Aarhus!

Konfirmationer, bryllupper og studenterfester er lige om hjørnet, og derfor inviterer Jane Kønig og ELLE dig til et shoppe-event i Jane Kønigs hyggelige univers omgivet af en masse funklende smykker – naturligvis krydret med lidt snacks og drikke, som kan nydes i butikken.

På aftenen kan du møde ELLE-redaktionen, få inspiration til den perfekte gave eller til din egen styling på den særlige dag.

Men du får ikke bare lov at svælge i lækre smykker og styling, du kan også glæde dig til at deltage i en konkurrence og få en fin goodiebag med hjem.

Arrangementet afholdes både i Jane Kønig-butikken i København og Aarhus.

Aarhus:

Hvor: Jane Kønig Flagship Store, Badstuegade 8, 8000 Aarhus C

Hvornår: Torsdag den 4. april kl. 18.00-20.00

Hvordan: Begrænset antal pladser efter først til mølle-princippet. Send en mail til [email protected] og skriv “Aarhus” i emnefeltet.

København:

Hvor: Jane Kønig Flagship Store, Gothersgade 54, 1123 København K

Hvornår: Onsdag den 10. april kl. 18.30-20.30

Hvordan: Begrænset antal pladser efter først til mølle-princippet. Send en mail til [email protected] og skriv “København” i emnefeltet.

Vi glæder os til at ser dig til en forrygende aften med masser af hygge og ikke mindst shopping af alt det, der gør foråret lidt smukkere!