Kom til eksklusiv shoppeaften med ELLEs Johanne Brostrøm, Marie Jedig og sloggi
Annonce

Kom til eksklusiv shoppeaften med ELLEs Johanne Brostrøm, Marie Jedig og sloggi

af Annonce 2/10/2018
Vi hylder sloggis nye premium lingerilinje 'S by sloggi' med et eksklusivt ELLE x sloggi shoppeevent i Magasin. Se aftenens program og tilmeld dig her...

Vil du introduceres til sloggis nye lingerilinje 'S by sloggi', blive opdateret på efterårets største trends, og hvordan man integrerer lingeri som en del af hverdagslooket?

Så skal du med når ELLE og sloggi inviterer til eksklusiv shoppeaften i Magasin i anledningen af stormagasinets lingeri-uge sammen med ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm og fashionista og influencer Marie Jedig

Johanne og Marie vil dele ud af deres bedste tips til styling og lingeri, ligesom der vil være personlig fitting og vejledning i forhold til at vælge det perfekte lingeri til dig.

Alt sammen krydret med bobler, lækre snacks, 20% rabat på 'S by sloggi'-serien og en lækker goodiebag.

Hvor: Aftenen foregår i Magasin på Kgs. Nytorv den 26. oktober kl. 16.00-17.30 Hvad: Sloggi og ELLE byder velkommen // ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm holder trendoplæg og præsenterer den nye eksklusive 'S by sloggi'-linje // Influencer Marie Jedig guider dig til, hvordan du kan tænke lingerie ind som en del af din styling // Under de to oplæg vil der blive serveret bobler og lækre snacks // Personlig lingeri-fitting // Shopping med 20% på 'S by Sloggi' // Goodiebag til alle Pris og tilmelding: Det koster 50 kr. pr. person. Tilmelding foregår via dette link. Psst... Der er begrænset antal billetter, så skynd dig at få fingrene i dine!