Foto: Julie Sandlau
Annonce

Kom med til juleevent med Julie Sandlau og ELLE 4. december

af annonce 20/11/2019
ELLE og Julie Sandlau forkæler dig med smykkeinspiration og julegodter onsdag den 4. december i Magasin. Mød ELLEs Barbara Gullstein og få 20% i butikken.

Alle ved, at de bedste gaver ofte findes i de mindste pakker.

Mangler du inspiration til årets fineste julegaver, eller savner du blot et lille drys ekstra forkælelse i december, så kom med til juleevent med ELLE og smykkebrandet Julie Sandlau i Magasin onsdag den 4. december.

Her byder ELLE og Julie Sandlaus team velkommen i Matchabaren på 2. sal, hvor vi ud over at sørge for lækre julegodter også forkæler dig med et trendoplæg fra ELLEs modekyndige Barbara Gullstein og inspiration til julens smykker. Julie Sandlaus team giver dertil et eksklusivt sneak peek på smykkenyhederne til foråret fra Julie Sandlau og fortæller om ansvarlig smykkeproduktion, brandets bæredygtige tiltag og om selve designprocessen fra idé til færdigt smykke.

Eventen rundes af med en konkurrence, hvor en heldig vinder kan gå hjem med en ekstra fin julegave i form af et sæt smukke creoler fra Julie Sandlau til en værdi af 1.400 kr.

Alle deltagere til eventen modtager dertil en fin goodiebag med overraskelser fra ELLE, Magasin, Ecooking og Summerbird samt en helt særlig smykkegave fra Julie Sandlau til en værdi af 950 kr., som kan afhentes i Julie Sandlaus butik i Magasin efter eventen. Her vil der også være 20% på alt i butikken (undtagen Fine Jewelry og Wedding collection) for dem, der har deltaget. Så der er med andre ord rig mulighed for at klare julens smykkegaveindkøb denne aften, når man har fået masser af trendinspiration.

Matchabaren byder på en delikat alkoholfri Matcha Mocktail og vafler med hummus og mandler.

Eventen afholdes i to omgange, så du kan komme med netop der, hvor det passer bedst i dit juleprogram.

PRAKTISK INFORMATION

  • Hvad: ELLE x Julie Sandlau juleevent
  • Hvor: Matchabaren, 2. etage i Magasin på Kongens Nytorv i København
  • Hvornår: 4. december 2019
  • Tid: Kl. 17.00 - 18.00 og 18.30 - 19.30
  • Pris: 50 kr. pr. deltager
  • Hvordan: Tilmelding (til begge events) via dette link
  • Det får du: Trendoplæg, Matcha Mocktail og julegodter fra Matchabaren, 20% i Julie Sandlau og goodiebag til værdi af min. 950 kr.

Julie Sandlau tilbyder desuden alle læsere en voucher på 200 DKK, når de handler smykker i vores butikker frem til jul fra den 4. december og frem t.o.m den 23. dec. Voucheren kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner. Henvis blot til denne invitation, når I handler hos Julie Sandlau. Gælder på alt med undtagelse af Fine Jewelry og Wedding Collection.