Foto: PR
Annonce

Kom med til ELLE x Jane Kønig pre-opening i Aarhus den 28. september

af annonce 6/09/2017
Jane Kønig åbner en smuk ny butik i Aarhus, og for at markere åbningen med manér inviterer ELLE og Jane Kønig til en eksklusiv pre-opening med trendoplæg og konkurrence den 28. september. Der er begrænsede pladser, der fordeles efter først-til-mølle. Tilmeld dig her!

Hvis der er ét smykkebrand, der har været svært at undgå i det danske modebillede de seneste år, er det danske Jane Kønig. Med smukke guldsmykker i finurlige former og en ikonisk, letbørstet overflade, har de fine og tidløse smykker vundet indpas i manges hjerter. I flere år har de københavnske fashionistaer kunne stille deres guldtørst og indfri deres smukkeste smykkedrømme i Jane Kønigs butik i Gothersgade i indre København, men nu er den glæde ikke længere forbeholdt hovedstadens smykkefans.

Jane Kønig åbner nemlig i starten af oktober 2017 op for en fin ny butik i hyggelige Aarhus, hvor man kan shoppe alle Jane Kønigs fine smykker - fra Lovetags til hoop-øreringe, spinkle guldkæder og ikke mindst eksklusive ringe med kostbare ædelsten. Ja tak!

I anledning af den nye butik inviterer ELLE sammen med Jane Kønig til en eksklusiv og hyggelig pre-opening, hvor man kan opleve den nye butik før alle andre- og du er inviteret!

Her vil ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh fortælle om smykketrends og styling, og der vi i løbet af aftenen blive afholdt en konkurrence, hvor man kan vinde et eksklusivt smykke fra Jane Kønig. Der vil blive serveret lidt lækkert at spise og drikke under eventen og aftenen afrundes med lækre goodiebags til alle gæster.

Hvad: ELLE x Jane Kønig pre-opening
Hvor: Jane Kønig, Badstuegade 8, 8000 Aarhus C
Hvornår: 28. september, kl. 18-20
Tilmelding: Alle pladser til eventen er fordelt efter efter først-til-mølle, og det er ikke længere muligt at tilmelde sig eventen.