Annonce

Kom med når ELLE, Ecooking og Magasin inviterer til en skøn inspirations- og forkælelsesaften

af Aller Creative Studio, annonce for Ecooking og Magasin 28/08/2020
Er du vild med mode og skønhed, og vil du inspireres til de trends og tendenser, der kommer til at præge efteråret inden for hudpleje og på den fashionable front, så sæt et stort kryds i kalenderen onsdag d. 23. september, hvor ELLE, Ecooking og Magasin inviterer til en skøn inspirations- og forkælelsesaften.
Onsdag d. 23. september inviterer ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal, indenfor i Magasins smukke Kong Hans-sal, hvor hun sammen med et panel bestående af udvalgte designere samt Ecooking-stifter Tina Søegaard og TV-vært Sarah Grünewald vil tale om efterårets trends inden for mode og beauty.
Til eventet vil der være mulighed for at opleve Ecookings naturlige og plejende univers, se håndplukket efterårsmode fra Magasin samt shoppe i hele Magasin på Kongens Nytorv med 20 procent rabat*. Under eventet vil du desuden blive forkælet med delikate forfriskninger, og du kan glæde dig til at gå hjem med en goodiebag med produkter fra Ecooking, Magasin, ELLE m.fl. Vi glæder os til at se dig! Dato og tid: Onsdag d. 23. september 2020, 16.30-18.30 Fordele: 20 procent på alt (visse brands/produkter undtaget) i Magasin ved køb samme aften Pris for deltagelse: 50 kr. pr. person Tilmelding: magasin.nemtilmeld.dk/1250 Psst ... Der vil være let forplejning til eventet samt lækre goodiebags til alle deltagere.