Foto: PR
Annonce

Kom med modebranchen til et stort modeawardshow den 16. september – helt gratis!

9/09/2021
Annonce for Salling - af ELLE Native
Den 16. september løber Salling Future Friendly Fashion Award af stablen – og du er inviteret! Læs med her og se, hvordan du kommer med til awardshowet sammen med store profiler fra den danske modebranche.

Drømmer du om at komme med til et vaskeægte modeawardshow sammen med de største profiler fra dansk mode? Så skal du bare læse videre! Torsdag d. 16. september 2021 kl. 16:00 løber Salling Future Friendly Fashion Award af stablen; en award for mode, skabt med bedre omtanke for miljøet.

Future Friendly Fashion Award bliver afholdt på Salling ROOFTOP i Aarhus som et åbent event, hvilket betyder, at du kan være med til at overvære det hele. Det kræver ingen tilmelding og ikke nok med det, så er det også gratis at deltage.

Under awarden vil der blive overrakt tre priser: Årets Brand, Årets Talent og Årets Publikumspris, hvor man har haft mulighed for som publikum at stemme på det brand, man synes fortjener at løbe med prisen.

Læs også: Her er modeugen du kan komme med til – inkl. et eksklusivt event med ELLE

I kategorien Årets Brand er de nominerede brands, der har taget et skridt i den rigtige retning og med omtanke for en mere bæredygtig modeverden, her vil du møde et lækkert lineup i bedste bæredygtige stil: Woden, Underprotection, Tomorrow Denim, Markberg, Le Pirol, knowledgeCotton, Elsk, Dear Denier, Copenhagen Cartel og Better World Fashion.

I kategorien Årets Talent bliver 12 nye designtalenter hyldet for at tage et særligt miljørigtigt ansvar i deres projekter. Der er blevet sammensat en jury, hvor du bliver introduceret til nogle af de mest førende branchespecialister som As Øland, kreativ chef hos Dansk Mode og Tekstil, Carla Christine Bruus Aagard-Strube, chefredaktør for Fashion Forum og ELLEs egen chefredaktør, Cecilie Ingdal, der endda også skal overrække en pris til showet. Den spidskompetente jury kommer blandt andet til at lægge vægt på, hvordan vi i modebranchen kan passe på planeten gennem udvikling af nye processer og materialer for at sikre en mere miljøvenlig fremtid – særligt i modebranchen.

Og det stopper ikke, når den sidste pris er overrakt til Salling Future Friendly Fashion Award. I ugen omkring, fra 13. – 19. september, afholder Salling den fremtidsorienterede Future Friendly Fashion Week i både Aarhus og Aalborg. Det er en hel uge fyldt med interessante events, spændende talks, pop-up shops, workshops og paneldebatter – herunder et eksklusivt event med ELLE, Salling x ELLE Stylingevent, som du kan melde dig til her.

Det kan du (blandt andet) også opleve i øvrigt under Saling Future Friendly Fashion Week

16. september, 15:15 – 16:00 – Talk: Mode med omtanke – Hvad siger næste generation af designere om fremtidens modebranche?

16. september, 16:00 – 18:00 – Award show: Salling Future Friendly Fashion Award med Anne Glad som konferencier

17. september, 16:00 – 17:00 – Event: Salling x ELLE Styling event

18. september, 13:15 – 14:00 – Paneldebat: Om nye materialer med Copenhagen Cartel, Woden og Dear Denier

18. september, 15:45 – 16:30 – Talk: Renitista: Fra brug-og-smid-væk-kultur til nye (for)brugsmetoder

19. september, 12:00 – 12:45 – Paneldebat: Upscale garderoben med upcycling med blandt andet Rebecca Vera Stanke fra Vera’s Vintage

Se hele programmet og alle events under Salling Future Friendly Fashion Week i både Aarhus og Aalborg her.

Se de nominerede brands, som publikum de seneste uger har haft mulighed for at stemme på deres favorit til Årets Publikumspris i galleriet nedenfor.