Kom helt ned i gear og strik din egen Lala Berlin-trøje

Foto: PR

Det er anden gang, at garnproducenten Lana Grossa og Lala Berlin går sammen om at skabe unikke styles, som du selv kan strikke.

Konceptet er enkelt: Du køber en pakke med en specifik style (fx en trøje), og så får du garnet og mønstret leveret. Da Lala Berlin og Lana Grossa for første gang lancerede samarbejdet sidste år, viste det sig at blive sådan en succes, at de to samarbejdspartnere nu har aftalt, at gøre det til en tradition.

Og det er ingen tilfældighed, at strikketendensen gør sig gældende lige nu. I en travl hverdag har vi nemlig brug for at afstresse, og der er hjælpemidler som malebøger og strikketøj rigtig gode til netop det. Den moderne kvinde, som Lala Berlin x Lana Grossa henvender sig til, lever sandsynligvis også et travlt liv: Hun er modebevidst og stilsikker, men samtidig vil hun ikke gå på kompromis med sin stilmæssige integritet – hvorfor hun gerne strikker sine ting selv.

Læs også: Leyla fra Lala Berlin: "Lala Berlin-pigen er moderne, urban og eklektisk"

Det lækre garn fra Lana Grossa består af en blanding af merino- og alpakauld, og så giver strikkeideen samtidig helt nyt liv til forståelsen af det hjemmelavede produkt.   

Se kampagnebillederne af de flotte styles som du selv kan strikke med Lala Berlin x Lana Grossa pakkerne i galleriet herunder:

Sæt et personligt præg på din strik med Lala Berlin

Relaterede artikler