Kim, Khloé, Kourtney, Kendall og Kylie er i front for ny Calvin Klein kampagne – og vi elsker det!

Foto: PR

Hvis der er noget Kardashian/Jenner-søstrene formår, er det om noget at skabe opmærksomhed i alt hvad de gør – og ikke mindst gå hele vejen, både hvad angår deres udseende og påklædning.

Dette er også tilfældet for de celebre søstres seneste splash, hvor de i en herlig forening slænger sig iført simpelt, men ikke mindst kult-ophøjet undertøj fra Calvin Klein.

De fem smukke søstre er nemlig de nyeste ansigter for Calvin Kleins Our Family-kampagne, der før har haft Solange, alle A$AP-brødrene samt Kaia og Presley Gerber i front under det virale hashtag #mycalvins.

#mycalvins-konceptet har familiesammenhold som en af kampagnens kerneværdier, og kampagnen har til formål at vise de stærke bånd, der knytter sig mellem de individuelle familiemedlemmer, tilsat en dosis symbolværdi ved at bruge genkendelige amerikanske familier som kampagneansigter.

Og om det virker? Ja tak! For hvem drømmer ikke om at gøre Kim, Khloé, Kourtney, Kendall og Kylie kunsten efter, og gøre de hvide bomulds-trusser hottere end nogensinde før.

Kardashian/Jenner-kampagnen for Calvin Klein består af billeder af søstrene i det kridhvide undertøj, samt de fem genetisk velsignede søskende iført key items fra Calvin Klein Jeans’ forårs-kollektion.

Efter signende var Khloé allerede gravid da de (afslørende) billeder blev skudt, men hvad med Kylie? At hun er gravid, er stadig(!) ikke bekræftet, men den strategiske placering af et tæppe over den yngste søsters maveregion på billedet, hvor alle søstrene slænger sig kun iført Calvin Kleins signatur undertøj på et ultra-amerikansk kviltet tæppe, kunne godt dække over, at der måske er en Kylie Jr. på vej også.

I galleriet nedenfor kan du se alle kampagnebilleder – og drømme om hvilke styles du skal investere i denne sæson, for at gøre de smukke søstre kunsten efter, når du poster et insta-billede med hashtag #mycalvins.

Kim, Khloé, Kourtney, Kendall og Kylie er i front for ny Calvin Klein kampagne – og vi elsker det!

 

Relaterede artikler