Dansk design Kim Kardashian støtter sin danske veninde ved at bære hendes smykkekollektion

Foto: MEGA

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kim Kardashian er glad for sin danske modelveninde Veneda Carter, som gentagende gange er blevet postet på den verdenskendte Kim K's Instagram. 

Læs også: Kim Kardashian kalder dansk model for "den sejeste pige, jeg kender"

Måske er der endda tale om en vaskeægte 'womance'? Det er nemlig heller ikke til at misse de to ikoniske kvinders venskab på modellens instaprofil.

Her deler Veneda både private billeder af Kim K og deres unikke venskab - men stiller, som den støttende veninde hun er, også gerne op som model for både Kim Kardashians eget shapewear-mærke Skims og hendes mand Kanye Wests brand Yeezy. 

Læs også: Kim Kardashian omdøber sin nye shapewear-kollektion efter hård kritik af navnet

Denne gang er det dog fru West, der viser sig som en god og støttende veninde!

Veneda har delt et billede på sin instastory af den kurvede kendis, som med et rigtigt Tyra Banks-smize kigger mod kameraet og på sin finger stolt bærer en fingerring fra modellens for nylig lancerede smykkekollektion.

 

Foto: @venedaacarter
Danske Veneda Carter har i samarbejde med det danske smykkebrand Fie Isolde lavet sin helt egen smykkekollektion, som består af en række chunky og rå guldsmykker.

Ringen, som Kim Kardashian bærer på billedet, er en af kollektionens dyreste items - V Double Ring, som koster 14.169 kroner.

Læs også: Kanye West har foræret Kim Kardashian det mest personlige customized smykke, vi nogensinde har set

I instapostet herunder kan du se næmere på den store ring - og hvis du drømmer om at bære den samme ring som kendisdronningen Kim Kardashian, kan du købe den og resten af smykkekollektionen HER.

 

Relaterede artikler