Dansk design Kim Kardashian spenderede sin valentines-getaway i dansk brand, du måske ikke kender

Foto: @kimkardashian

Det danske kongerige er en lille prik på landkortet, men de danske designere udmærker sig tydeligvis, når en kendis som Kim Kardashian trækker i et det ene danske design efter det andet.

Kim har tidligere iført sig brands som Saks Potts, Ganni og OperáSPORT, men denne gang er det brandet Sian Swimwear, der har fået opmærksomhed fra den kurvede kendis, der på sin valentines-getaway den. 19. februar 202 0var iført badetøj fra netop dette danske brand, mens hun poserede i strandkanten med en idyllisk horisont i baggrunden.

View this post on Instagram

Valentine’s Surprise Getaway 📷 Kanye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det eksklusive badetøj er populært blandt mange og har allerede ramt en stribe af forskellige personligheder med sit lækre design.

Det er fx kendte som topmodellen Hailey Bieber, tennisspilleren Serena Williams og den danske supermodel Helena Christensen, der er blevet bemærket i det lækre badetøjsmærke. Se dem HER.

Designeren bag brandet er danske Sian Jones, der tidligere har arbejdet med PR hos internatioanel brands som Dior og Giuseppe Zanotti, inden hun realiserede sin egen drøm – at designe det perfekte badetøj.

Læs også: Ny podcast tager dig med bag om kulisserne i modebranchen.

Sian Swimwear blev lanceret i 2015, og det er Sians hensigt, at badetøjet med sit minimalistiske udtryk og alsidige pasform skal appellere til alle kropstyper – og enhver badedragt og bikini bliver navngivet efter kvinder, der inspirerer hende.

Hvis du vil gøre Kim Kardashian kunsten efter, kan du selv shoppe Sian Swimwear HER og holde øje med brandets kommende SS20-kollektion, der snart bliver lanceret. Se den i galleriet nedenunder:

Sian-Swimwear-SS20-kollektion

 

 

Relaterede artikler