To kendte pariser brands åbner butikker i Danmark

Foto: Maje PR

Hvis du også søger lidt mere pariser-chic-ness i din hverdag, så er der her très bien nyheder til dig. Nu behøver du nemlig ikke kigge mod den franske hovedstad i syd, når der øverst på listen står shopping à la parisienne-elegance.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Lørdag den 14. april slår Illum nemlig dørene op for de to store, franske modegiganter, Maje og Sandro. Danskerne kan derfor snart gå på opdagelse i to spændende universer, der oser af fransk stil gennem et udvalg af feminint og sofistikeret tøj.

Designeren Judith Milgrom står bag brandet Maje, som i 1998 startede med en vision om at skabe tøj til den aktive kvinde. Den første butik åbnede på Rue du Four i Paris og i dag – 20 år senere – har Maje spredt sig til hele 150 butikker over hele verden.

Sandro er mærket, som især er kendt for sine rene linjer og sofistikerede æstetik. Siden 1984 har Evelyne Chetrite, som står bag mærket, kreeret de elegante og til tider androgyne, kvindelige klæder.

Læs også: ELLE guider: Tag med til eksklusivt loppemarked i Paris til foråret

Så hvis shopping-ruten gennem de mondæne kvarterer som Marais og Sain Germains des Pres altid har været obligatoriske på din tur til Paris, er der altså god grund til at slå vejen forbi Illum når de to fine, franske og yderst chikke brands bydes velkommen på dansk jord.

Læs også: Få Jeanne Damas' klassiske pariser-look på budget

Psst… Hvis du, som os, ej heller kan få nok af Frankrig, så er der her endnu en god nyhed til dig. ELLEs aktuelle april-nummer er nemlig dedikeret til alt det, vi elsker ved Frankrig – og i magasinet finder du derfor masser af reportager, interviews og trend-inspiration fra vores absolutte yndlingsland. 

I magasinet kan du eksempelvis komme eksklusivt med bag kulisserne på Chanels forårskampagneskydning med cool-cat Kaia Gerber, eller blive guidet til fem franske it-girls anno 2018, der er værd at holde øje med. Magasinet er på gaden netop nu, og i galleriet nedenfor kan du se meget mere til alt det, du kan glæde dig til at læse om i april-nummeret.

ELLE april // Nyt magasin på gaden + Dossier

Relaterede artikler