Samarbejde Kate Moss står bag efterårets sejeste taskekollektion – se alle styles

Foto: PR

Hvad Kate Moss ikke har i højde, har hun i stort set alt andet.

Den 1 meter og 70 centimeter høje (eller lave) topmodel har nemlig for længst manifesteret sig som en af vores tids mest markante modeller, og samtidig har hun fasttømret sin helt egen æstetik, der efterhånden er smittet af på tonsvis af unge piger og kvinder, der har beundret modellen igennem årtier.

Tænk korte denim-shorts, sort læderjakke, løse lyse lokker tilsat sort makeup – og naturligvis et par Hunter-gummistøvler, som Moss i var med til at sætte på modedagsordenen, da hun begyndte at bære gummistøvlerne i 2005.

Kate Moss er sikker på sit visuelle udtryk, og heldigvis kunne det ikke passe bedre ind hos det franske modebrand, som modellen netop har indgået samarbejde med.

Foto: PR

Kate Moss står nemlig bag efterårets sejeste taskekollektion, som hun har skabt i samarbejde med Zadig & Voltaire – og kollektionen kommer i kølvandet på brandets F/W-kampagne, som netop prydes af Moss.

Læs også: Rodarte har skabt et eventyr, vi vil flytte ind i.

Kate Moss og Zadig & Voltaire’s kreative direktør Cecilia Bönström har over en længere periode været i designstudiet sammen, og sammen har de designet en taskekollektion, der både indfanger Kates rockede æstetik og Zadig & Voltaire’s kvalitet samt styling.

”Det er sjovt, hvordan du kan beundre en så længe og også dele den samme æstetik. Jeg har beundret Kate i årevis, men i livet er alt et spørgsmål om timing. Jeg følte, nu var den rette tid til at Zadig & Voltaire skulle lave noget med hende,” fortæller kreativ direktør Cecilia Bönström eksklusivt til ELLE.

Kollektionen består af 15 forskellige modeller, der blandt andet tæller en stor tote bag samt en mindre cross body-model, så alle dine behov kan dækkes via Kates kollektion.

Du kan allerede nu se alle taskerne og læse mere om hver model HER – hvor du også kan bestille din favorittaske, der forventes at være tilgængelig senere i september måned.

Psst! Scroll også løs i galleriet herunder hvor vi har samlet hele Kate Moss' taskekollektion for Zadig & Voltaire til dig:

Kate Moss står bag efterårets sejeste taskekollektion – og den er designet i samarbejde med et fransk modebrand

Relaterede artikler