Designsamarbejde Karl Lagerfeld lancerer kollektion med topmodel Kaia Gerber

Foto: Karl Lagerfeld.

Den 84-årige Karl Lagerfeld har netop offentliggjort lanceringsdatoen for et nyt samarbejde med den 16-årige model Kaia Gerber.

I januar 2018 kom det frem, at modens 'grand old man' havde bedt den purunge skønhed om at designe en kollektion til sit brand Karl Lagerfeld. Nu er det så offentliggjort, at kollektionen lanceres den 30. august på Karl.com og vil være til salg i 14 dage - så hurry up! Karl Lagerfeld, der udover at stå i spidsen for sit eget brand også agerer kreativ direktør i modehusene Chanel og Fendi, har før indgået i samarbejder. Blandt andet designede han i 2004 en kollektion for giganten H&M.

Samarbejdet, der bærer det simple navn Karl Lagerfeld x Kaia, består af ’ready to wear’-stykker som hættetrøjer, læderjakker, blazere og sportstøj, men inkluderer også accessoires som fløjlstasker og kædebesatte hatte.

Kaia Gerber i sit designsamabejde med Karl Lagerfeld.  Foto: Karl Lagerfeld.

Kaia Gerber i sit designsamabejde med Karl Lagerfeld. 

Kaia Gerber har designet en såkaldt ’capsule’ kollektion for Karl Lagerfeld, og det vil sige, at kollektionen består af få let anvendelige stykker tøj, og at den præsenteres i en billedbog frem for på catwalken. Samtlige billeder i kampagnen er skudt af Karl Lagerfeld selv, der også kan skrive fotograf på sit cv, mens Kaia Gerber naturligvis står model for kollektionen. 

Læs også: Derfor er 16-årige Kaia Gerber den nye supermodel.

Kaia Gerber i sit designsamarbejde med Karl Lagerfeld.  Foto: Karl Lagerfeld.

Kaia Gerber i sit designsamarbejde med Karl Lagerfeld. 

Den 16-årige Los Angeles-baserede model har ikke sit udseende fra fremmede. Kaia er nemlig datter af den legendariske supermodel Cindy Crawford og forretningsmanden Rande Gerber.  Da Karl Lagerfelds team mødtes med teenageren i forbindelse med samarbejdet, spurgte de hende, hvad der stod på hendes 'bucket list'. "Der stod at arbejde sammen med Karl Lagerfeld, men nu har jeg gjort det. Så er det nok sky diving'", svarede den smukke Kaia, som vi spår en lang og lys karriere. 

Relaterede artikler