Topmodel Kaia Gerber har netop kopieret sin mor Cindy Crawford med et 27 år gammelt Versace-look

Foto: MEGA

Topmodellen Kaia Gerber har ikke sine færdigheder som model fra fremmede.

Hendes mor er nemlig, som du måske allerede ved, den 53-årige ikoniske topmodel, Cindy Crawford, som var en del af det legendariske hold af topmodeller, som stormede frem i 1990’erne – og som udover Crawford bestod af blandt andre Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington og danske Helena Christensen.

Men de gode gener er tilsyneladende ikke det eneste, Cindy Crawford har givet videre til sin og Rande Gerbers datter.

Kaia, der netop er fyldt 18 år den 3. september 2019, har nemlig netop vist sig i et look, der beviser, at hun er mere end villig til at søge outfit-inspiration hos sin mor.

Looket, det hele handler om, er fra Versace, og det har sin oprindelse helt tilbage i 1992.

For mere end 27 år siden viste Versace sin nyeste kollektion ’Miss S&M’ (blandt andre på modellen Helena Christensen), og kort tid efter bar Cindy Crawford et look fra den vovede kollektion ved MTV Awards, der blev afholdt den 9. september 1992.

Læs også: Rosie Assoulin har lige vist et af New York-modeuges mest farverige bud på næste års sommerlook.

Og fredag den 6. september 2019, altså nærmest på klokkeslættet 27 år senere, viste Cindys nu 18-årige datter Kaia Gerber sig så i samme outfit på Edition Hotel i New York City.

Helt samme model var det ikke, for med næsten 30 år på bagen er det ikke sikkert, Cindys originale Versace-model er sig selv længere. Kaia havde derimod fået speciallavet en ”kopi”, som Versace selvfølgelig også stod bag – og ligheden mellem mor/datter-duoen var slående:

Psst! Synes du Kaias look ser bekendt ud? Så er det nok fordi, det leder dine tanker hen på Jennifer Lopez’ 50-års fødselsdags-outfit fra juli 2019 som det italienske luksushus Versace, med Donatella i spidsen, også stod for. Se selv HER.

Er du lige så vild med Kaia, som vi er, så scroll løs i galleriet herunder hvor vi har samlet en lang række billeder af den smukke 18-årige topmodel:

Derfor er Kaia Gerber den næste supermodel

 

 

Relaterede artikler