Samarbejde JW Anderson har designet efterårets sejeste outdoor-kollektion for Uniqlo - se alle styles

Foto: PR

Det London-baserede brand, JW Anderson med den 35-årige designer Jonathan Anderson i spidsen, har endnu engang designet en kollektion i samarbejde med den japanske high-street-gigant, Uniqlo.

Tirsdag den 5. marts 2019 slog Uniqlo dørene op for sin første danske butik, og siden da har vi talrige gange vendt snuden mod Vimmelskaftet, når vi har manglet nye garderobefavoritter.

Det kan vi snart se frem til at gøre igen – endda i let løb for at få de bedste styles – for torsdag den 17. oktober 2019 lander JW Anderson x Uniqlos F/W 2019-kollektionen i butikken.

Temaet for efterårets kollektion er Great British Outdoors, og vi får da også 100% gåtur-i-skoven-med-en-varm-kop-te-vibes, når vi scroller igennem de forskellige styles.

Foto: PR

Inspirationen til kollektionen kommer fra byen St. Ives i Cornwall, England, der er kendt for sit fine mix af kunst og natur, hvilket kollektionen også emmer af.

"Som med alle sæsoner, jeg har samarbejdet med Uniqlo om, er det altid interessant at observere kollektionen udvikle sig gennem møderne med de forskellige teams, og se fusionen mellem Lifewear og JW Anderson komme til live. Jeg kunne godt lide idéen om farveglimt, der moderniserer de britiske mønstre og farver - en kombination der er meget nærværende i kollektionens udtryk," fortæller den kreative hånd bag, Jonathan Anderson.

Læs også: Gå efter denne type blazer dette efterår.

Det er fjerde sæson JW Anderson og Uniqlo samarbejder om, og kollektionen omfatter traditionen tro vendbare styles, som efterhånden er blevet lidt af en klassiker. Derudover fremviser kollektionen skønne striktrøjer i både enkle toner og ternede mønstre – ligesom der er skruet godt op for outdoor-referencerne i de populære fleece-jakker og trackpants.

Kollektionen lander online og i butik torsdag den 17. oktober 2019, men du kan allerede nu smugkigge på alle styles i galleriet herunder nu:

JW Anderson har designet efterårets sejeste outdoor-kollektion for Uniqlo - se alle styles

 

Relaterede artikler