Josephine Skriver i 450.000 Swarovski-krystaller til årets Victoria’s Secret show

Josephine Skriver i 450.000 swarovski-krystaller til årets Victoria’s Secret show
Foto: @josephineskriver

Over 450.000 Swarovski-krystaller og 3.000 glitrende Swarovski-frynser. Det vil et af Josephine Skrivers runway-looks bestå af, når hun betræder catwalken ved dette års Victoria’s Secret show, der blev afholdt i Paris den 30. november i år.

Showets 85 outfits er spækket med glitrende indslag, men ingen kommer til at glimte mere end danske Josephine Skriver til showet.

I 14 år har Swarovski nemlig i samarbejde med Victoria’s Secret kreeret iøjnefaldende og glimtende lingerisæt til englene, men i år er første gang, at Swarovski kreerer et sæt, der udelukkende består af de smukke krystaller.

Læs også:  Oplev Josephine Skriver i Victoria’s Secrets julefilm "A Very Private Affair"

Udover det fine lingerisæt, der består af 450.000 Swarovski-krystaller, bliver Josepine Skriver nemlig også smykket med Swarovski-frynser bestående af i alt 3.000 glitrende vidundere. Og Swarovski-herligheden er tung, skulle vi hilse og sige!

Hver krystal-besatte tråd vejer nemlig tre til fire kilo, men Josephine Skriver, der glæder sig til at være den allermest glitrende model på podiet, får det til at se legende let ud at bære det ekstraordinære Swarovski-pieces, og siger det at være dækket af de tusindvis krystaller, føles som at stå op af et krystal-karbad, der løber af kroppen som vand, når man rejser sig. Og det ser lige så guddommeligt ud som det lyder!

Se selv med i videoen nedenfor, hvor smukke Josephine Skriver er iført de mere end 450.000 Swarovski-krystaller:

Relaterede artikler