Johnny Coca er ny kreativ direktør hos Mulberry

Foto: David Bailey
Mulberry har netop annonceret, at det bliver den spanske designer Johnny Coca, der skal udfylde stolen som kreativ chef hos det engelske modehus. 
 
Hos Mulberry er husets administrerende direktør, Thierry Andretta, der tidligere har arbejdet sammen med Johnny Coca, og meget begejstret for det kommende samarbejde:
 
"Det er en meget stor fornøjelse for os at byde en af de mest talentfulde designere velkommen til Mulberry, og det bliver spændende at se, hvordan vores brand kommer til at udvikle sig under Johnnys kreative ledelse".
 
Se også: Kom med topmodellerne på Chanel-Casino i Paris
 
Hos designeren selv, Johnny Coca, er det nye job ligeledes forbundet med en stor begejstring og taknemmelighed:
 
"Jeg er så glad for endelig at begynde min rejse hos Mulberry, og det er med en stor entusiasme, at jeg går ind i rollen som kreativ direktør. Jeg er så begejstret for at kunne dele mine visioner med det kreative team i London, men det er også vigtigt for mig at bruge så meget tid som muligt på The Rookery og The Willows, der er vores fabrikker i Sommeret - for det dem, der er hjertet i vores brand og medarbejderne sjælen i vores produkter. Det er en stor ære for mig at arbejde sammen med dette team og være med til at starte et nyt kapitel i Mulberrys historie.", lyder det Johnny Coca.
 
 
Johnny Coca starter som kreativ chef 1. juli 2015, og vil have ansvaret for kategorierne Women's, Men's Leather Accessories, Shoes, Ready to Wear og Soft Accessories.

 

Relaterede artikler