VMA Jennifer Lopez' hyldst til Versace – se aftenens 5 looks

Foto: All Over Press

Cremen af musikbranchen samledes mandag for at hylde hinanden (og sig selv) i Radio City Music Hall i New York.

Gæstelisten talte utallige prominente navne, og den røde (pink) løber blev betrådt af blandt andre Ariana Grande (der vandt prisen for bedste popvideo), Backstreet Boys, Blake Lively, Cardi B (der vandt prisen for bedste nye artist), Iggy Azalea, Kylie Jenner med baby daddy Travis Scott, Liam Payne, Madonna og Shawn Mendes.

Aftenens helt store show stopper blev dog Jennifer Lopez, der under festlighederne viste sig i hele fem forskellige looks fra det Milano-baserede modehus Versace.

Den 49-årige (ja du læste rigtigt, JLo nærmer sig de 50) sangerinde viste sig først på den røde løber i en sølv Atelier Versace kjole, der viste sangfugles krop frem i form af den en bar skulder samt en lårhøjt slids.

Lopez parrede looket med en løs og lys frisure, der fik tankerne hen på Donatella Versace herself. Donatella overtog i 1997 brandet, som hendes bror Gianni Versace startede i 1978, efter at han d. 15. juli 1997 blev myrdet foran sit hjem i Miami.

Jennifer Lopez i aftenens første Versace skrud.  Foto: All Over Press

Jennifer Lopez i aftenens første Versace skrud. 

Den, med garanti, svimlende dyre Atelier Versace kjole sad dog ikke på Lopez' krop længe. Artisten skulle nemlig performe ved aftenens show, og dertil krævedes naturligvis et skift af outfit. I nakken stod der dog fortsat Versace.

Den 49-årige mor til to gik på scenen iført ’head to toe’ Versace og fremførte hits som ’Get on the Floor’, ’Love don’t cost a Thing’ og ’Waiting for Tonight’.

Læs også: Trend Neon grøn – farven der får dig set.

Skønheden trådte ud på scenen iført en lang Versace-printet kappe, som dog undervejs i showet røg af til fordel for det guld Swarovski-besatte bodysuit, som Jenny from the Block havde indenunder og rockede til perfektion.

 

 

Et opslag delt af Versace (@versace) den

21. Aug, 2018 kl. 6.11 PDT

 

De mange dansere, som sangerinden havde bag sig, var desuden klædt i guldsæt fra Versace. JLo var dog ikke færdig med sine sceneoutfits og udover bodysuitet kom guld- og glimmerbesatte sweatpants og en hættetrøje.   

JLo med sine Versace klædte dansere.  Foto: All Over Press

JLo med sine Versace klædte dansere. 

Da det lidt senere på aftenen blev tid til at modtage MTVs Michael Jackson Video Vanguard pris, trådte Jenny atter på scenen iført en Versace kreation (tal om en systue, der har haft travlt!). Sangerinden sportede nu en håndpyntet krystalkjole i sorte, guld og sølv nuancer med kort frontskørt og slæb bagtil. Vi kan ærligt talt ikke komme på mange andre, som fortjener at modtage priser i den slags outfits.

Lopez i endnu et skrud fra Versace.  Foto: Instagram @Versace.

Lopez i endnu et skrud fra Versace. 

Da MTV-showet sluttede, og publikum klappede af, var Jennifer Lopez dog ikke færdig med sine Versace-looks. Til VMAs efterfest trådte den 1 meter og 64 centimeter lange godte endnu engang ud iført Versace. Denne gang lod JLo kjolerne hænge til fordel for et signaturprintet bodysuit parret med tykke guldkæder. Sangerinden ankom sammen med kæresten, den 43-årige baseballspiller Alex Rodriguez. 

Jennifers afterparty-look.  Foto: All Over Press

Jennifers afterparty-look. 

Versace svæver i sandhed på en guldsky i øjeblikket – besøg modehusets Instagram og se de mange celebritets, som pt. viser sig i brandets kreationer.  

Relaterede artikler