Jennifer Lawrence i front i ny Dior-kampagne

Jennifer Lawrence i front i ny Dior kampagne
Foto: Brigitte Lacombe

Maria Grazia Chiuri har netop præsenteret sin Fall 2017-kollektion for det franske modehus, Dior - og vi er vilde med resultatet! De fine sort/hvide-billeder med smukke skuespillerinde Jennifer Lawrence i front skaber de perfekte rammer for den cool kollektion. 

I 2012 blev Jennifer Lawrence ambassadør for Dior, og det er derfor ikke første gang, at vi ser hende i front i en Dior-kampagne. Det er dog første gang, siden Diors nuværende kreative direktør, Maria Grazia Chiuri, tiltrådte i 2016, og resultatet af de to kvinders samarbejde er intet mindre end fantastisk.

Med den franske fotograf Brigitte Lacombe bag kameraet er modehusets muse Jennifer Lawrence indfanget som hun er - elegant og afslappet - præcis ligesom kollektionen, der er cool med et sofistikeret touch. Vi taler statement t-shirts tilsat en oversized blazer og slidte jeans med feminine pumps.

Der kommer til at være stort fokus på kontraster denne sæson, og af samme grund kan du i ELLEs majnummer, som er på gaden nu, blive inspireret til, hvordan du skaber det perfekte, kontrastfyldte outfit. For hvem vil ikke gerne mestre et romantisk look med kant til perfektion?

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de fine billeder fra Diors Fall 2017-kampagne...

Jennifer Lawrence i front i ny Dior kampagne

Relaterede artikler